Terapiarbete och shoping ^^

Goddagens på er!
Hoppas att allt är bra med er, för det är det med mig.
Dagen på jobbet har varit okej.. Blev klar med mina sidolemmar så då fick jag bocka små plåtbitar. Kenneth sa att det är inte så många, det är bara tusen stycken..
SUUUUUUCK! Men jag hann iallafall göra klart en hink idag, så bara två kvar.
.
Så efter jobbet åkte jag hem och sen gick jag ner till stan och shopade. Med hem fick det följa med en vit halsduk och en vit fin mössa, och så en tröja som jag har kikat på ett tag. Allt från Gina Tricot. Nu ska jag bara köpa mig ett par vantar med. Det får bli mysiga lovikavantar troooor jag  ^^
Hopp hopp.. Nu ska jag väl kolla på Vampire Diaries ^^
.
Hejdå

Lussebak och hemtrevlig lägenhet ^^

Hej på er!

Idaaaaaaaaag, så har vi sovit/vilat till kl 11:30. Vi gick visst o la oss ganska sent inatt... Och det är ju faktist söndag så då får man göra så.
Sen åkte vi till Bella, Sebbes syster, och bakade lussekatter, och jag blev lilla Tildes "bästa vän" och betjänt. Och de blev så goda och fina så lussekatterna! Tilde hjälpte också till.. Det tog dock sin lilla tid innan hon lärde sig knepet med att rulla dom.
Sen efter det åkte vi till City Gross och storhandlade. Fick med oss massa fläsk hem (haha) och lite julpynt.
Och så har vi fått upp våran fina byrå vi köpte i fredags :) Eller jaa.. Sebbe monterade och jag och Emil som var på besök tittade på och åt jordnötter ^^ Haha, känns alltid skönt att se andra arbeta. Som ni ser på bilden är glasskivan uppepå vit.. Den skulle varit svart men vi tog fel för vi trodde att det var någon sorts skyddsgrej runt om. Men icke. Men jag tycker allt att det vart bra med den vita skivan på.

Och jag som trodde att jag skulle hem till mamma och vara hus- och barnvakt i torsdags till fredagen. Bara det att det är nästa vecka xD haha vilken koll jag har!
Så har jag tagit med mig lite fina blommor hemifrån mamma så nu har vi det så fint så.
Men jaa.. Det var väl det. Hejdå :)



Goder Afton




Nu känner jag att jag har varit ganska o-aktiv här. Vilket beror på att jag som ni vet har jobbat, o så har det inte hänt allt för mkt förutom att jag efter jobbet dött i soffan och ill-glott på snart 2 sesonger av Vampire Diaries.
Jag som trodde att jag aldrig skulle titta på den serien för den kopierade Twilight med allt (trodde jag). Men icke. Eller ja det är ju vampyrer och vargar/varulvar som Twilight. Det räckte med att se ett avsnitt så var jag fast! Haha och stackars Sebbe hatar det! xD

Igår fick jag min lön! Dock bara för 3 veckor eftersom jag inte jobbat längre. Och nu är lönen slut typ. Har betalat mina skulder till mamma och så fick Sebbe några ören med för han har varit snäll och tagit hand om mig nu under några månader så jag tyyyyp bor här nu.
Ja sen har vi varit och handlat ny rauter och en byrå, vilket var 2 måsten. Och tankat min bil, som jag trodde var tom för tankmätarn är trasig sen säkert minst ett år tillbaka, men det gick bara i 40 liter, så det fanns redan 20 liter i! Tur för mig, blev en billig bensinpeng. Och det är det ända, så ska jag betala min bilskatt och telefonräkning, så har jag julklkappar att handla. Sen är lönen nästan slut :( Vilket skit... Men så är det ju jultider och nytt år på G. Nästa månad skulle jag tro att det blir lite mer över!

Idag har jag iallafall varit "hundvakt". Har rastat två hundar två gånger, hundjävlar säger jag -.- haha dom som brukar vara jättesnälla var idag hur jobbiga som helst idag! Ryckte och slet som galna. Skulle åkt dit imorgon också men ägarna bestämde sig för att åka hem ikväll för att tanten som hundarna var hos inte klarade av det längre. Hon är ju trots allt 94 år, halvblind och halvdöv och har svårt att gå. Och den ena hunden har varit helknäpp.
Gör inget för min del, då slipper jag sitta o åka fram och tillbaka på E4an, min bil går inte bra på den vägen nu när det blåser så jäkla dant! Jag tänkte att "nu går det åt helvete" många gånger.. Usch.
Men nu när jag kom hem efter kvällspromenaden lyckades jag fickparkera! Brukar annars vara så att jag ringer till Sebbe och ber honom parkera åt mig... Jag hatar att fickparkera, jag får panik bland alla bilar och människor. (Min framgång kan dock berott på att jag hittade en ficka på en helt öde gata där det inte åker några bilar så här dags)

Men nu har jag svamlat tillräckligt om det. Imorgon ska jag banne mig införskaffa halsduk, vantar och mössa/pannband. Idag märkte jag hur jäkla kallt det är, och det är inte äns i närheten av hur kallt det KOMMER att bli. Har hittat mkt sött på Gina Tricot. Men får se om det blir något därifrån.
Nu ska jag dock inte plåga er mer om mitt skitsnack ^^ haha för jag ska vara social med min o-sociala pojkvän som fastnade bakom datorskärmen han med.

Hejdå på er!

Maskar å andra jävlar!

Hej bloggen!
Har varit en sån underbar dag efter allt svetsande och slit, ni skulle ba varit mä. Va är det jag ser än enorm daggmask ligger å tuggar i sig grannens fjollhund i hissen. Å jag blev så himmla sugen på att fiska. Gick raka vägen till Ica å sikta in mig på fisk disken, å jag säger bara VILKEN baddare ma god aså. Nu vankas fäsk till matlåda mmmm!
HEJDÅ BLOgGisen XOXO.



Buggelibugg till gammelmusik!


Helluuu!

Vad gör ni mina små pumpor? Jaag sitter iallafall här o tynar bort medans min man är nere på gymmet med sin älskare - och pojkvän. Ovanligt va? Mycket.....

Aja, idag har det varit lite småsegt på jobbet av någon anledning, trots att jag hunnit med massor. Har dock svetsat en massa baklemmar, och har lika mkt kvar -.- men imorgon är det nog klart.

Men jag stör mig endel på min "granne" på jobbet.. Han jobbar ju inte :O haha xD nej men han går iväg hela tiden eller sitter på sin pall och bara glor ner i marken, sen jobbar han en stund sen dör han igen.. Tror hans livsglädje typ har dött också för han är typ aldrig glad o han pratar inte med någon... Men nu ska jag vara snäll, han hjälper mig direkt om jag kör fast ^^ fast det stör jag mig dock lite med på.. Men men.

Den här låten borde ni lyssna på : Buddy Holly - Rave On

Och jag vill åka till parken o dansa till gammal rock 'n roll! Hörde att de tydligen spelar sånt, och inte bara Lasse Stefanz -.- haha. Men visst gillar jag dansband.. Men det får gärna vara av den gamla sorten! Tydligen bara jag som gillar Sven Ingvars och Flamingokvintetten och annan gammal "mormor&morfar"-musik.... Inte så lustigt kanske x)

Så det måste jag kolla upp. Men eftersom det typ bara är JAG i min kvinliga vänskapskrets som gillar sån gammal 50-60 tals musik så blir det lite knepigt.. Om jag inte lyckas flirta tilll mig någon stackars sate ur den manliga bekantskapskretsen som kan följa med mig.. ^^ haha!

Nu såg jag att Streaplers ska spela i norrköping den 25:e.. Synd att min norrköpingsbo Anna inte är 18 år än..

Aja, nu ska jag sluta plåga er med min gammeldagsa musik och mina gammeldagsa intressen. För nu ska jag fixa iordning frulle till imorgon och ta fram lunchen så jag slipper micra den i 5 minuter på jobbet som jag fick göra idag x)

Tjoooos!

Va bläire ikväll rå?


Mitt hår ser mkt rödare och finare ut på bild än vad det gör i verkligheten :'(

Jaha.. Lördagsplanerna sket sig. Så jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Kan ju inte ta mig nånstans heller tråkigt nog -.-
Meen istället ska jag roa mig med några små frågor som jag hitta på någon annans blogg nånstans..

SENASTE:
1. Dryck: Vatten
2. Telefonsamtalet: Sebastian
3. SMS: Sebastian
4. Sång du lyssnade på: Detsamma med Thomas Stenström
5. Gången du grät: Några dagar sen

HAR DU NÅGONSIN:
6. Dejtat någon två gånger: Mjaa
7. Har någon varit otrogen mot dig: Typ
8. Varit kär: Ujja
9. Förlorat någon speciell person: Ja tyvärr
10. Varit deprimerad: lite smått: Några gånger
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Det händer

I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny person: Ja ett par stycken sådär :)
16. Fått ditt hjärta krossat: Nää
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Nää..
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Japp
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Jadå
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Eh.. Jaa.. Eller? haha
21. Pussat någon: Måånga gånger

BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: Inte vet jag c) inte alla iaf
23. Hur många barn vill du ha: 2-3 st
24. Vill du ha några husdjur: Jaa katt o hund
25. Vill du ändra ditt namn: Nejdå
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Fikade hos pappa
27. Vilken tid vaknade du idag: Runt kl 10
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov
29. Är det någonting som har hänt dom senaste veckorna som du skulle vilja ändra? Jaa
30. Senaste gången du träffade din pappa: I torsdags
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Många saker!
32. Vad lyssnar du på just nu: Bruset från datorn
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Haha jaa
34. Vad gör dig irriterad just nu: Irriterad o irriterad.. Tycker synd om mig själv för jag har tråkigt.

OM DIG:
37 Vad är ditt namn: Martina Eva Rylander
38. Stjärntecken: Våg
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Västra Harg
41. Gymnasie: Dackeskolan
42. Högskola: Nope
43. Hårfärg: Brun
44. Långt eller kort: Lite halvlångt
45. Längd: 1.69 lr nåt
46. Vad gillar du gällande dig själv: typ ingenting
47. Piercings: inga
48. Tattoos: kommer snart
49. Höger eller vänster: höger

DIN FÖRSTA:
51. Operation: Ingen
52. Piercing: Öronen
53. Tatueringen: Ingen
54. Bästa vän: Ja det var nog lilla Malin det :)
55. Sporten du spelade: Fotboll
56. Husdjur: Om det ska vara ens egna så va det en kanin
57. Vaccination du minns: Inte vet jag..
58. Konsert: Limiteds (Hello Gorgeous)
59. Förälskelse: Hahaha det vill jag inte säga xD  Nej men Fredrik kanske det va
60. Alkohol du drack: Öl

JUST NU:
61. Äter du: Nada
62. Dricker du: Nada
63. Är du på väg att: Skriva det här
64. Lyssnar du på: Bruset från datorn
65. Väntar du på: Bättre tider


DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Jaadå
67. Vill du gifta dig: Njaa.. Kanske kanske
68. Karriär i åtanke: Svetsare skulle jag tro x)

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?

69. Läppar eller ögon: Ögon
70. Kramar eller pussar: En härlig kram från den man älskar ^____^
71. Kortare eller längre: Längre
72. Yngre eller äldre: Äldre
73. Romantisk eller spontan: Båda gärna
74. Snygg mage eller snygga armar: Hmm.. Armar ^^
75. Tatueringar eller piercingar: Tatueringar
76. Känslig eller inte: Lagom känslig
77. Ragg eller förhållande: Förhållande
78. Bråkstake eller tveksam: Inget av dom!

HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: En främling va han väl kanske inte..
80. Gjort något sjukt spontant: Jaa
81. Tappat glasögon eller linser: Nepp
82. Haft sex på första dejten: Nae
83. Krossat någons hjärta: Nah så farligt var det nog inte
84. Har någon krossat ditt hjärta: Nja.. lite småsprickor här o var
85. Har du blivit arresterad: Nepp tack o lov
86. Dissat någon: Hehe jaa
87. Gråtit när någon dött: Jaa
88. Gillat din killkompis (mer än som vän): Jaa det skulle man väl kunna säga

TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Ujja ;D
90. Mirakel: Kanske
91. Kärlek vid första ögonkastet: Nah
92. Himlen: Njaah
93. Tomten: Nah
94. Att kyssas på första dejten: Jaadå
95. Änglar: Nah

SVARA ÄRLIGT
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Ja det är nog inte omöjligt
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Min familj, mina vänner och min karl
100. Att posta det här är din 100 sanning: Jaadå (A)

Show must go on

God förmiddag på er! Här sitter jag framför datorn o äter frukost o lyssnar på en massa musik.
Russinbröd med skinka o gurka, yougurt med persika annanas aprikos och päron-smak. Det funkar så bra så ^^
Och Sebbe är på jobbet och kommer inte hem förrns efter kl 11 ikväll! Men jag har väl förhoppningsvis annat för mig om allt går som nästan planerat. Men kl 12 ska jag tvätta, ganska behövligt just nu..
~
I torsdags var jag på farfars begravning. Vilket var mycket sorgligt, men det var den finaste begravning jag nånsin varit på, och väldigt personlig. Men bara för att han nu inte finns här fysiskt, så kommer han alltid att finnas kvar hos oss. Men jag kommer alltid att sakna dig farfar! <3
~
Igår hade jag lyckats jobba in 1.25 i jobbsaldot på något konstigt vis? Så blev att sluta 1,5 timmar tidigare då. Det var väldigt skönt kan jag säga. På kvällen lagade vi världens godaste stroganoff och till efterrätt hallon o björnbärs-paj! Det var ganska mumsigt kan jag väl säga ^^
~
Ja men det var väl det än så länge. Vad som sker resten av dagen lär ni kanske få läsa i ett senare inlägg om ni har tur.
Hejsvejs!
~
P.S
Anledningen till att jag har gjort ett sånt:~ mellan varje stycke är för att det cepar.. lr nåt.

Bra start på jobbet



God eftermiddag/kväll. Känner mig lite halvt död nu efter en andra arbetsdag. Men värre var det igår.. Ont i fötter och spagettiarmar. Så är det när man är ovan, och går upp kl 5.. Och sen somnade runt kl. 21-22!
Denna dag gick dock lite långsammare än gårdagen, men det var flera som pratade med mig idag, haha!
Gubben brevid mig kommer från Bosnien och påminner om en gammal jobbarkompis från MST. Fast han tycker inte att jag ska jobba så hårt som jag gör xD Jag ska akta så jag inte sliter ut mig.
Men men.

Och jag hatar linköpingstrafiken och alla jävla vägbyggen. Bilresan som på morgonen tar 10 min tar på eftermiddagen 30-40 min. Inte alldeles för kul vill jag inte påstå.. Hade gärna haft en automat i det här läget.

Vet inte vad det är, men både igår-morse och idag-morse mådde jag jätteilla. Känns typ som mensverk (fast utan magsmärtor..). Igår var det väl för att jag var nervös, men idag vet jag inte.

Och jag längtar till jag får min lön. Även om den inte kommer bli så  hög efterssom jag bara jobbar 3 veckor den här månaden..

Aja, om en kvart slutar min man. Kanske skulle hoppa in i duschen så han slipper lida o känna min underbara svetsdoft.

Hejdå på er!

Halloweenfest och däckbyte.



Hallåå där!

Igår var vi hos Mia i Väärstaa på halloweenfest! Skitkul :D och jättetrevligt att träffa alla gamla jobbarkompisar igen!
Dock lite tråkigt att inte alla kan hålla sin hygien fräsch när man är full.. Alla möjliga kroppsvätskor gick att hitta under kvällens gång. Huga! Men annars var allt jättekul. Och alla hade så roliga dräkter på sig ^^ Och den som hade bäst dräkt fick ett pris, och vem fick priset? Jooo den snyggaste vampyren i stan, typ jag ;D haha. Så bilderna ovan visar presenterna. Så fick jag en extra present för jag fått jobb ^^ massa shyssta shotglas ;D
Och hur såg jag ut då? Jo jag hade vit färg i hela nyllet, min svarta nyårsklänning, en vampyr-cap, långa sånadär fina handskar o lite sånt skit. Illrött läppstift och ROSA rough! hahaha fyfan så jag såg ut. Sebbe tyckte jag såg ut som en clown.. :P o så hade jag ju självklart vampyrtänder. Ja kvällen var suverän!

Så sov vi över där och tog en pizza till frukost x) haha o sen blev det hemgång. För mig blev det att byta till vinterdäck på min fina sierra. Gick väl sådär.. Det tog tid för hjulmuttrarna på ena bakdäcket råkade bli runda...Så fick springa runt o leta efter nya muttrar.
Och bilen gick så braa efter bytet!

Ja o sen åkte jag till min man o nu sitter vi här o kollar på Beck. Och jag är nervös inför imorrn! Men det ska nog gå så bra.

Men nu känner jag inte för att sitta här o fjolla längre. Herrå!

Ja då har man gått och blivit detaljsvetsare om dagarna ^^



Tjännaah!

Idaag så har jag varit på min nya arbetsplats och skrivit under anställningspapprena ^^ Och något jag blev väldigt glad över är att jag kommer få lön den här månaden! Så brukar det inte gå till så nu vart jag förvånad. Och jag kan säga att den lönen går ju inte av för hackor ;) höhöhö.

Tog bara 30 min att fixa det. Sebbe som trodde att det skulle ta upp mot två timmar... och VERKLIGEN INTE kortare tid. Han och Kalle är ute på långpromenad, jäkla nötter. Men skönt för dom. Jag ska dock åka och hämta Sebbe sen när de nått sitt mål (4 mil). Lata jävel som inte orkar gå tillbaka ;) haha

Men vilken skillnad det är på att köra Sebbes bil och min bil. Hans är snabb och stark, medans min är klen o långsam o slö... Skulle kunna bero på at jag inte sköter servicen som man ska.. Men men. Seen ska vi gå ner till stan o köpa hans maskeradkläder, och jag skulle väl se om det är möjligt att man får prova en dräkt.. men det tror jag väl inte.

Senare ska jag följa med Towe till norrköping.. Tur det för dom maskeradkläderna jag vill ha finns där x) Så är det när man är sent ute.

Jaha, idag är det förjäkla fint väder ute! Och här sitter jag o kollar på fågelprogram. Dom märker och väger och kontrollerar fjäderfäna o släpper dom igen. Söta små djur det där ^^

Aja, hejdå på er.

Inte arb.lös längre! Kan man bli mycket gladare?








Fin utsikt, dock inte från våran stuga :P

Goddag allesaman!

Idag är jag alldeles jätteglad! För att jag blev för ett par timmar sen uppringd angående ett jobb med start på måndag! Som jag självklart tackade ja till! Det var så kul; Hej, det var ************slöprat***********.. Har du något jobb än?
Jag: nej jag har ju inte det...
Hon: Vill du ha ett jobb?
Jag: JAAAAAAAAA! GÄRNA! OH SÅ GLAD JAG BLIR! bla bla bla o.s.v..

Haha. Det är så kul för vi kommer så bra överäns hon o jag! :)
Så på fredag ska jag dit o kika lite. Jag vet iallafall att jag ska få svetsa detaljer, något som jag är specialist på med erfarenhet från MST ;) haha
Har ju varit på det här stället tidigare och blivit intervjuad men de beslöt sig för att anställa en annan, men jag blir så glad när jag nu blev uppringd först! Det betyder ju att jag inte var allt för dålig på intervjun iallafall x)
Så det blir kul :) Aja, ni som undrar (om ni nu gör det) så ska jag till Ivarssons i Metsjö, som ligger straxt utanför lkpg, orkar inte skriva ved se sysslar med där utan ni får klicka på namnet om ni är nyfikna ;)

Så äntligen kan jag börja leva ett normalt liv och jag behöver inte oroa mig för mina telefonräkningar längre! Äntligen kan jag börja åka till folk, göra roliga saker o slappna av.
Men nog pratat om det.

Igår var Sebbe och jag i stugan med hans morfar och höstpysslade lite. Min uppgift blev att skura på båten som vi tagit upp. Så kratta vi löv o lite annat som behövdes göras. Kollade till de andra stugorna så att allt var i sin ordning. Sen blev det ett stopp på Mc Donken.

Ja resten av kvällen blev ganska lugn, och idag sitter jag här.

Men nu ska jag göra något annat.. Typ ta en promenix :)
Hej med er!

RSS 2.0