Ge mig! (A)

Eller ge mig pengar ^^ haha

Snart är det jul!

Hej på er!
.
Här sitter jag denna fjärde advent och söndagseftermiddag, lyssnar på julmusik och myser med mina mysiga julklappar! :) Har ätit lite pasta och skinksås. Tänk att det är ju faktist väldigt gott det.
Jaha, jag tänkte skriva lite om vad jag har haft för mig på sistone. Har jobbat som en sate hele veckan typ ;D
Jesper har varit på intervju hos oss, tack vare mig ;) så imorgon måndag börjar han! Kul att ha någon man känner sedan tidigare.
I fredags var vi på Mjellerumsgården med jobbet och åt julmat. Det var riktigt gott, nästan alltihop. Sedan var det bara att åka hem och fixa iordning lite för att åka ner till Borås. Full bil blev vi med Sebbe, Bella, Alex, Tilde och mig. Väl framme var det ju bara att sätta sig vid nästa julbord... Jag mådde inte så bra den kvällen xD Sen hade vi 5-kamp och det var jättekul, och så kom tomten! Och stackars Tilde.. Tomten hade ju ett grisansikte! Haha jag ångrar att jag inte hade telefonen på mig så jag kunde tagit kort xD  För små kläder hade han med... Så kan det vara när det lottas ut en lång människa till tomte, och tomtekläderna är för små och endel av utstyrseln försvunnit... Sen blev det ett MYCKET livat julklappsspel. De där Boråsarna är änna riktiga tävlingsmänniskor må jag säga.
.
Av tomten fick jag:
- en dvd film, Love and other drugs
- en jättemysig pläd/filt
- ett par matchande mysiga tofflor till filten
- en fin glasskål (som jag lyckades vinna i julklappsspelet)
.
Dagen efter åkte vi och körde laserdoome, jättekul! Dock inte lika kul som i lkpg haha.
Sen fortsatte jag, Sebbe, Örjan och Adam till affärer för att handla endel "måsten". Medans de andra åkte hem och fixade mat. Råkade visst bli så att Sebbe o jag handlade ett ps3 med lite tillbehör. Vi ska bara köpa två kontroller till så två personer kan köra.
Sen åkte vi hem efter maten. När vi kom hem blev det att fixa spelet så körde vi det lite. Sen tog vi det lugnt eftersom Sebbe skulle upp o jobba idag.
Ja så nu sitter jag här som sagt och myser i min filt och mina tofflor. Ska vattna blommorna och diska av lite så jag är klar när sebbe hämtar uipp mig, för vi ska åka iväg till hans mor och äta mat.
.
Jaa.. det var väl det. Har ni tur kanske jag skriver snart igen så ni slipper längta ihjäl er ^^ Hejdå!
.

Helgens dunderbravader!

Hallå i stugorna!
Här sitter jag och lyssnar på min awsome låtlista "Rock n roll" på Spotify ^^ Fast inte min spotify, utan Sebbes. Jag la ner min när jag va arb.lös och inte hade några pengar att betala premiumen med. Och nu när jag väl har pengar så tycker jag bara det är onödigt. Sebbe lyssnar ju ändå knappt på sin så då kan vi lika gärna ha den ihop ^^ Sebbe som skulle varit ledig idag och imorrn åkte till jobbet tidigare för ett nattpass...... Så jag är helt ensam :( buhu!
.
Men som överskriften lyder så ska jag berätta om allt skoj som hänt i helgen!
I fredags vare jobb, normalt brukar jag vara kvar till efter 15-hugget, men man får gå hem 13:45. Jag gick då hem kl 14, vilket var aningen skönt vill jag säga! Sen kommer jag faktist inte ihåg vad vi gjorde den kvällen.. Jo vi var hemma hos min mor en sväng och fixade lite.
.
Sen på lördagen åkte vi hem till Sebbes mor i Bankekind för han skulle fiffla med något. Då bakade jag pepparkakor, som blev alldeles för tjocka och är inte särskillt goda alls... Och jag är Tildes nya bästa vän, och bokläsare. Hon lyssnar dock inte så länge och gillar att avbryta mitt läsande titt som tätt xD Sen på kvällen skulle Sebbe till sina pojkvänner på fest, och jag hade tänkt vara hemma och dött.. Men så blev det att jag också åkte till Sebbes pojkvänner och deltog. Blev GH mett gitarr trummor och mick! :D jättekul! Men det övergick sedan till att vi spelade något förfest-spel. Och herregud så dant det blev! Micke stackarn fick gå till grannen och be om socker o kondomer, kom tillbaka med en kondom. Hahaha! Senare kom Ronja förbi, och nu har jag två sugmärken på halsen. Det ena är inte särskillt stort som är gjort av Sebbe, sen kommer Ronja som en jävla dammsugare och jag får ett röd-lila stort svullet märke på halsen som inte är borta än! Försökte sminka över det imorse men sminket försvann. Dock la ingen märke till det, puh!
Men det var iallafall jättekul i lördags. 
.
Och igår, söndag, blev det lugnt. Vi åkte vi till motala på kalas för Sebbes mormor. Och det var allt trevligt. Så på kvällen efter all fika blev det att hämta min mobilladdare och bil i johannelund hos Pojkvännerna. Och pizzaflööt väl hemma framför tv:n.
.
Och det var det! Orkar inte skriva mera nu ^^ haha
.
Men hej med er, och på återseende!
.

Gamla godingar i lurarna och svetsa så svetten rinner!

God kväll på er!
.
Jag har fått CP-kli i min tumme :O hände på eftermiddagen när jag skulle skruva i nipplar i ett par grejer, och det vägrar sluta :O fattar inte vad som har hänt.. Ganska irriterande är det faktist x) aja.
.
Min blogg har börjat CP:a också.. Det blir inga stycken i texten när jag lägger ut inlägget! Så jag ska i detta inlägg sätta fina små punkter där jag ska ha mellanrum så det blir bra ^^
.
Denna vecka går ganska segt måste jag säga -.- men med Tracey Ullman, Joan Jett, Dolly Parton och Elvis Presley i mina vita (skitigt bruna) hörlurar så går allt som en dans.. Typ. I måndags blev jag besatt och lyssnade bara på Joan Jett hela eftermiddagen xD och igår va det Tracey Ullman hela dagen, och idag blev det Dolly och mot slutet blandades det in lite Elvis också ^^ Intressant..? Visst är det! :D
Så nu har jag gått dagarna in och dagarna ut o smådansat lite vid mitt bord och funderar på när jag ska åka ner till parken o daaaansa :) Snowstorm kommer ju till trånås framöver och då kanske man skulle dit? Fast det blir kanske inte så mkt bugg då..? Vad vet jag. Nej jag tycker de borde spela sån musik jag lyssnar på denna vecka ^^ Möhö.
.
Idag när jag kom hem o skulle parkera bilen och gick till biljettautomaten som tar emot kort (som står på en annan gata) så funka den inte :O så då fick jag springa upp o leta fram en massa småpengar o sen skena bort till myntautomaten innan jag fick min biljett... Det var inte kul ^^ men lite glad är jag ändå, för jag fick se att de satt in mitt namn på dörren idag :D Så himlans tjusigt!
.
Jaaaaaaha.. Men nu nu ska jag och min Sambo laga maaaaaat ^^
.
TjolaHOPP!
.

Julklappsers! Önskar jag själv kunde få dom...



Upptäckte precis att jag kunde göra bilderna större xD hahaha så efter jag är...

Hallooo hallooo!
Usch vad jag är dålig på att skriva här nu för tiden.. Shame on me.
Men idag har jag varit och handlat julklappar hele dan. Är dock inte klar än.. Suck. Inte kul att leta grejer till andra för man hittar alltid massor som en själv vill ha, haha! Jag var mest o skente på Ikano, och missade tyvärr julklappsregnet på grund av att jag stog i fel kö -.- Ännu mera suck. Fast jag kan ju gå dit nästa lördag och söndag för då är det julklappsregn igen, och helgen efter det och så vidare fram till jul.
Måste bara flika in med att Sebbe just nu sitter och spelar Battlefield 3 som han är så stolt över. Det är tamej sjutton det sämsta spelet man kan spela :O Hur kul är det egentligen att springa runt och skjuta folk?? Jag fattar iallafall inte poängen med det. Karlar...
Men men. Var inne en sväng på stadium med idag, och jag såg hur lång kön var redan när jag kom innanför dörrn.. Och ändå gick jag in? Så det är allt bäst att den människan som ska få paketet därifrån blir nöjd, nu när jag slösat bort så mkt dyrbar tid i den skit-kön. Fast ganska kul att man får slå in paketen själv där :) Jag gjorde dock inte det..Tog bara med mig så jag kunde slå in det hemma. Sen när jag ÄNTLIGEN kom hem slog jag in alla paket, blev så många att snörena och klisterlapparna tog slut.. (Sorri Sebbe) Men det är ju bara att köpa nytt, det är ju faktist inte särskillt dyrt.
I fredags var jag hus och barnvakt för att mamma, Rolf och Simon stack till Danmark och checkade in på Ullared i samma veva. Så min kära mor fick en bäställning av mig, har ju lite dåligt med jobb t-shirt:ar så såna fick jag.  
Skulle åkt hem i torsdags med men då var Towe där. Så henne skjutsade jag hem på fredagen, så passade vi på att handla godis inne på Willys. Lyckades få Towe att köpa en blomma åt mig med, och en flaska Aurora som jag tänkt smutta ur igår kväll. Men den glömde jag självklart hemma -.- och mitt julpynt som jag skulle tagit hit. Aja.
Tände massa ljus och grejjer när jag kom hem och hade städat undan och gjort vackert, men när Sebbe kom hem fick de inte lysa mer för dom störde honom nu när han skulle spela -.- Haha gu då jag gnäller på honom stackarn, men jag tycker allt om honom lite också ^^ Fast bara på torsdagar.
Men nu ska jag väl börja med maten för den lär jag juinte få någon hjälp med nu! Haha

Hejsvejs!

RSS 2.0