Jag vet inte vad jag gjorde nu xD

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2977891/martinarylander?claim=f5r9977vzy2">Följ min blogg med Bloglovin</a>


Ny design och Borås!


Bjuder på en oooemotståndlig bild på underbara mig! <3<3<3<3


Tjafan!
Happ happ, nu har jag inte skrivit någe på e hel vecka, men om sanningen ska fram så har ni inte missat något för det har inte hänt ett skit. Fast jag räddade två salamandrar från att bli mos härom dan :) hade varit på promenix med mor och på vägen hem låg där två små slemmiga gullefjun, de var dock inte särskillt slemmiga och verkade dessutom vara döda redan. Men som den Räddare-i-nöden-kvinnan jag är plockade jag upp dom o sprang över gärdet med håret som en mantel bakom mig! Ner mot den lilla lilla bäcken som rinner mellan grannens och vårat gärde. Och släppte försiktigt ner dom vid vattenkanten ^^ de kröp ju ner i vattnet men sen så låg de bara där, sen orkade jag inte bry mig längre. Jag hade ju faktist räddat dom från att bli mosade och fastklistrade på varsitt bildäck.

Jaa och nu sitter jag hos Sebb-Tuff (hahahaha) och glor, tycker att vädret kan bli liiite svalare så jag kan göra något ute xD fast kom just på att jaghar lovat att göra lägenheten lite extra fin idag, som att dammsuga o skura -.- suck.

Senare ska vi åka ner till Borås, så får gubben fixa med sin saab.. Någon som vill köpa? Den funkar finfint annars! Hehe..

Nää men atteehh, ska väl städa då -.-

Byyyy!

Bad day...


Carl!

Halloj!
Ja nu var det allt några dar sen jag var inne här. Så jag ska väl berätta lite för er vad jag har sysselsatt mig med under helgen.

I fredags var jag ju ute med ronja, tur man har vänner med pengar ;) haha! Väldigt trevlig kväll.
Sen på lördagen var det fest hos Carl o Stoffe för Carl blev 25 år. Firades med TURTLES- och 90tals tema, så Carl var en turtle hela kvällen :P Jättekul hade vi och han fick många roliga presenter, och även det ända han önskat sig: fallskärmshoppning.
Så på söndagen borde jag legat o glott på film eller något hela dagen med tanke på allt festande, men då åkte jag till pappa för han har fyllt år. Så släkten kom dit och det blev massor fika och tårta som farmor fixat. Ingen bakar som hon kan jag säga! Klockan han bli endel innan jag kom tbx till Sebbe så det var bara att gå o lägga sig typ x)
Igår var jag i mjölby och träffade en kompis, Daniel.. Fick ett dataspel, rollercoaster 2, men det glömde jag så det ska jag hämta idag!
Jaa, idag åkte jag hem till mamma och busade med katten o lät han vara ute lite. Han har dock fått byta namn till Frasse.. Så nu sitter jag här med grisen i knät. Och har fixat med bloggen lite. Men är ändå inte nöjd -.-  men men.

Fick idag dåliga besked från jobbet jag har varit på intervju hos, men de skulle spara mina papper ändå.. Fasen. Men det är bara att söka vidare, nu har jag ju lite mer erfarenhet, eller hur man säger :)

Feeezzt ! Whoop whoop

Haha drar inte alls upp överläppen eller så? xD snygga oss <3
Hola mis señoritas y señores!
Yeasturday vart det litegranna party sådär påkvällskvisten med Ronja Rövardotter :) Trevligt trevligt måste jag nämna. Jaa... så idag blire påt igen hos Carl på kalas, kära nån.. 
menjaa.. Kanske skriver mera nån annan dag när jag är lite mer pepp och har nåt att skriva som är av intresse för andra medborgare. 
Tjaaaaaaooooo

Chokladmuffins <3


NAMNAMNAAAMMMMM!

Goddagens!
Jaha idag har det inte hänt nåt särskillt mer än att min man fick hoppa in på jobbet idag trots att han va ledig, fast bara till kl 13.30 :)
Ville bara in och visa mina underbara chokladmuffins jag har bakat alldeles själv idag! En överaskning till Sebbe när han kommer hem. Han kommer nog bli glad den lille chokladgrisen :) Jag har faktist inte smakat på dom än.. Vill vänta tills han kommer hem ^^
Har dessutom diskat typ 3 dagars disk -.- fast bara endel, allt fick ju inte plats i diskstället så när det har torkat så blir det att köra igen. Blöö.. Men oj vilken hemmafru jag är! Japp japp japp.. Ska väl kanske äta något straxt med, blir rester från igår. Vi gjorde egna köttbullar till potatis o brunsås. Potatisen är dock slut så får antingen koka nya till mig eller nåt.

Imorgon kanske det händer något som gör min framtid ljusare! Förhoppningsvis. Men det tänker jag inte berätta än, ifall det inte blir som jag hoppas x)

Och så fyller Ronja 19 år idag! Grattis grattis :D <3 Om du nu läser detta. Hoppas du gör det så du ser mina fina muffinsar! ;)
Men nu ska jag inte sitta här! Känner hur magen börjar skrika efter mat.
Hajj!

Mat och Film och Kattskrällen


Vår nya familjemedlem, Caspar <3 :)

Tjoolahopp!
Gårdagen var ganska lugn vill jag säga. Vaknade hos min man och vi käkade frukost, sedan satte vi oss och nördade tv och dator. Sen blev vi inbjudna till Cindy och Robin på massa mat och film :P Först amerikanska pannkakor, sen tacogratäng och till efterrätt chokladpudding. Asgod gratäng!! :D Och till det kollade vi på massa filmer. Så vi var där hela dagen från kl 13 till kl 22 :P Jättetrevligt var det!

Sen kom jag hem o busa med kattungen, haha snacka om att våran andra katt vart sotis på all uppmärksamhet Caspar fick x) Men de busade o hade sig som idioter också.

Idag har vi städat ur min garderob, igen -.- hälften slängdes så det är skönt. Så ska göra mig iordning nu så ska vi till stan för lite ärenden och sen blire nog lugnt.

Japp japp japp, Tjolahej!

Trädgårdsarbete, tack o lov för annan klippare!


Mina fiina små blommor :) Speciellt de ljusrosa små liven! <3

Guddag guddag, som mormor brukar säga..
Som ni vet blev det ju stan igår kväll. Men inte Pitch Black för kön var så lång och de hade inte äns öppnat. Nej vi drog till La Scala ist, lika trevligt det!
Men till att börja med så träffade jag en gammal vän när jag klivit på tåget i mantorp! Eller ja, båda gick faktist på i mantorp utan att märka varann x) Vi hade spanska ihop när vi gick i 6an, Malin Carlsson heter hon. Så det var mycket trevligt måste jag säga :) Dessutom så bor vi jättenära varandra nu, haha. Bara o gå tvärs igenom skogen.
Jaja. Väl framme i lkpg skilldes vi åt, men träffades snart på La Scala igen :P
Blev inte mkt dricka för mig, tur för Renate det! Men som sagt vi hade mycket trevligt hela kvällen.
Så idag har jag och mamma hållts i trädgården o jag fick klippa gräset, med en annan gräsklippare äntligen! Då den andra bara gick sönder mer och mer varje gång vi använde den..
Och så har jag gjort det fint i mitt lilla blomland, fullt med ogräs var det! Är så glad för mina fina blommor :)
Men det vill ni säkert inte läsa om x)

Sebbe kommer hit och hämtar mig senare, o jag tycker så synd om honom! Lite iallafall.. Han har ju mekat med sin andra bil som står hos hans far i Borås, för den inte startade. Bränslepumpen.. Så idag har han bytt ena slangen och nippeln på pumpen, så han fick ju ta ner tanken och allt möjligt. Men sen när han var klar och fick igång bilen, ja då pissa det bensin, så då har den andra nippeln också gått sönder! Så blir att göra om samma skit när han åker ner dit nästa gång.. Alltid ska det jävlas med gamla bilar :P Min stackars sierra börjar också falla sönder. Borde kanske sköta servicen lite bätttre på den ^^ tror kopplingen börjar bli lite sliten med (A)
Hoho jajaa. Nej! Vi höres! Hajj

Pitch Black

Fin liten fjollbild på vackraste miig! <3 ;D

Tja tja bloggeen!
När jag kom hem från Sebbe förut åkte mamma o jag upp till Rolf för lite ärenden, passade också på att mysa med kisseungarna. O stora de har blitt! 
Hade tyvärr inte med mig telefonen då så kunde inte ta nåt kort, men det får bli vid ett senare tillfälle.
Nu så har jag gjort iordning håret och sminket, dags att byta om också för att iväll ska vi fira Mikaela som har fyllt 19 år :) Blir att gå till Pitch, och glad är jag för jag slipper betala just nu, jag får ju göra det när jag har fått ett jobb istället. Det är Renate som blir pank ikväll haha! Men jag ska iallafall inte dricka särskillt mkt. Vill ju inte bli våldtagen när jag går från stan inatt!
Jag har faktist tagit mig tid att platta håret! Det är nåt jag aldrig gör själv för jag har inte tålamod till det.. xD Men det blev bra.
Kl 21 ikväll går tåget så då är det bäst att vara ombord! Har dock ganska mkt tid på mig för klockan är inte äns 20.
Fast jag mår faktist inte så jättebra så jag misstänker att kvällen inte blir så lång för min del..
Jaja.. Dags att fixa klart allt skit innan det är dags att åka ^^
Byye

Obehagliga drömmar..


Bild från Östersund i somras

Morrn morrn!
Ja som rubriken säger så har jag drömt väldigt obehagliga drömmar inatt, fy fy.
Och dessutom, man går o lägger sig med en snygg karl, som man tror att det kommer hålla med. Sen när man vaknar, ja då är fanskapet försvunnen! Jävla stil :( Haha nä men Sebbano gick ju till jobbet som vanligt imorse. Tråkigt.
Men nu skulle jag berätta om mina konstiga drömmar.
Jo det var som så att jag satt i en bil och var jagad, så jag gömde mig där. Sen kommer en man med en typ bazooka o skjuter mot bilen. Normalt sett så skulle bilen bara studsa upp en liten bit. Men i min dröm så flög den minst hundra meter upp i luften, och jag var inte död så jag hängde ju med upp, och sen faller, mot döden. Fattar ni vilken äcklig känsla?! Man faller fortare och närmar sig marken, men när man ska slå i, nej jag vaknade inte, men då skjuter jäveln igen o man flyger upp, och faller igen. Det känns så äckligt så det är inte sant! Och inte nog med det.
Sedan drömmer jag att jag gungar, men snörena som gungan hänger i töjer ut sig och man gungar högre och längre. Tillslut känns det som man  flyger jorden runt! Men jag tappade inte taget, så åter igen den där fallande känslan högt uppifrån och i snabb hastighet.. Uuuuuusch! Men dessa drömmar kanske betyder något.. Vet att en kompis mamma har en sån bok ^^ Kanske skulle höra med henne.

Men nu, snart, så är det dags att stiga upp och äte lite frulle. Sedan vet jag inte riktigt vad jag hittar på, men jag tänker inte åka hem än, för jag ska äta lunch här innan.. Nu är jag pissnödig, och tänker inte skriva mer. Så vi hörs nog ikväll.
Adjöss!

God afton

Skithet bild på mig o Sebbe uppe på Åreskutan i somras ;D


Idag har jag väl inte hittat på allt för mkt.. Åkte till Sebbe förut. Väl framme låg jag o läste Kissies blogg medans jag väntade på att Sebbe skulle komma hem från jobbet. Först trodde jag att jag blandat ihop henne med en annan bloggare, då det var mer än ett år sedan jag läste den sist. Hon skriver inte lika provocerande längre, inte lika kul att läsa ^^ Fast man slipper ju sitta o bli irriterad i onödan nu. Dock tycker jag att hon är lite snuskigt smal, men om hon känner sig bekväm med det så får hon väl göra det.
Jaha ja men sen så kom karln hem o då tog vi en liten promenix i den kalla luften. Snorigt men skönt.
Nu så är vi hemma och jag sk a hoppa in i duschen medans Sebbe lagar maat ;) Min lilla husmor <3
Sen ska vi myyyyyyysaaaaaaa :D nä men.. Somna framför tv:n känns det som nu x)
Ha det gott, ni som läser :)

Goomorron!



Mmmhmm, vaknade för en timme sedan av att det ringde i hemtelen. Trodde det var mamma som ringde så ville inte svara först, men så tillslut masade jag mig upp. Svarade med ett "mmmmmmh" "Ja hej detta var från miljöverket, är det Carina Rylander jag talar med?"
Haha piinsaamt! Sen vart det frulle och nu El Datoor. Kanske skulle kolla mina mail... Men det stod inget intressant där (alltså inget jobbrelaterat).
Jaha, idag ska jag ta mig in till min man, så jag kan fixa mina dokument så det är Word-dokument. Vi har ju inte det proffsiga programmet på den här datorn, då jag är för trög för att hitta den rätta att ladda ner.. Vill ju inte gärna betala för det. Om det inte är någon här som gärna vill skicka en länk till en gratisfil? :D
Ute är det lika tråkigt väder som vanligt, usch usch.
Fick dessutom höra igår att mitt hår ser förskräckligt ut! Av mamma. Antagligen för att den röda färgen rinner ur när jag duschar. Så blir väl att färga det brunt igen med något bra märke denna gång, när jag nu ska ha råd med det. Om jag inte kan få mamma att betala för den eftersom det var hon som gnällde! Tror inte jag kommer lyckas övertala henne till det dock.
Men nog om mig :)
Någon som vill köpa mina underbara klackskor från Din Sko? Strl 38.. Använda endast en gång :) Klacken är då lite sliten, men vadå, vem ser den? :) 300 kr??

En tråkig onsdag

Tjännah!
Jaha idag är det ju inte någon direkt speciell dag. Den startade som vanligt med att min man Sebastian gick till jobbet kl 05.30. Jag fortsatte sova en stund, till kl 8 faktist, duktigt. Åt frukost som bestog av blåbärsyougurt och müsli. Sedan ringde jag runt och hoppades på positiva svar från de jobb jag har sökt, men nepp. Fick ännu en gång bli besviken.. Men det är ju bara att ta nya tag och försöka igen!
Efter att jag städat och gjort det beboligt i lägenheten (och efter lite datanördande) så satte jag mig på tåget mot mjölby för lite ärenden. Väl framme och med tappra försök att hålla undan håret från ansiktet i den hårda blåsten så hörde jag någon som ropade på mig, o det va chefen på min gamla lärlingsplats som satt fast i bilkön vid rödljuset ^^
Jaha... Efter ett tag där inne så åkte jag hem till landet, åt lite "mat" och finputsade mitt cv o ersonliga brev lite grann.
Och blev nyss uppringd av min lillebror John som är uppe hos hans far Rolf, bara en km härifrån, som sa att gottlänningen va på tv! Det är en man som brukar vara uppe Rolf o mecka med sina konstiga grejjer. Han var iallafall med i tv-programmet "Vem vet mest" och vann faktist :) en smart jäkel detdär.
Så nu funderar jag på om jag ska åka tillbaka till Sebbe eller om jag stannar till imorrn istället..
Jaja, nu har jag ingen lust med det här längre ^^
Byye

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0