Galet kul var det och galet snyggt blir det

Tjoflöjt!
Här sitter jag och sitter... medans Sebbe är på jobbet och ska jobba natt, och sen är han ledig i 4 dagar. Livet är allt bra orättvist ibland. Ska snart göra matlåda till imorrn tänkte jag, blir ingen överfull låda direkt.. Vi har kommit fram till här att vi ska bli smala och smärta så vi ska börja med en liten diét. Så vi ska bara flöta massa kött och grönsaker ett tag och sen får man äta Nästan vanligt igen. Tack o lov :)  Så om ett tag kommer jag kanske i mina gamla favvo jeans igen ^^
.
Helgen har varit väldigt trevlig! Igår kom Ronja hit och vi flötade pizza, min sista pizza nu på ett bra tag. Senare kom Raymon och Freddy hit och tjötade lite och sen gick vi ner till Pitch Black. Riktigt kul kväll! Alldeles för längesen jag träffade pojkarna, men förhoppningsvis blir det fler gånger :)
.
Jahopp jahopp, imorrn blir det jobb igen, har jag berättat att jag blev FAST ANSTÄLLD här om dagen!? Nej det har jag nog inte. Men så är det. Lucky meeee! Och en liten lönehöjning, och snart höjning igen, kan det bli bättre? Tror inte det. Aaao, det var det. Vi höres och synes, hej med er!
.

ARK ARK ARKKKKKK

Jaa hallå ja mina goda vänner! :)
.
Jobbat idag, har varit lika kul som vanligt :) Och efter det skulle jag gå ner till Telia butiken o hämta min telefon, men klockan han bli för mkt så det han stänga innan vi kom dit.. Så istället åkte vi visst ut till Nett on Net och råkade få med oss TVÅ telefoner hem.... (A) Och jag behövde inte betala en krona! Fyfan så bortskämd jag är ^^  MEN. Jag kommer självklart ge honom pengar när lönen kommer in.. Får dock ingen stor lön denna månad så jag får dela upp betalningen på 3 månader ;D haha gu så snäll han är min karl!
Så nu håller vi på o fiffilurar båda två med våra lurar. Och jag har redan klantat mig.. Fick skit under skyddsplasten som inte går att få bort x) smidigt.... Men men. Kul! :D Nu ska jag återgå till min ark ^^ Och jaaaa jag vet att det inte stavas med "K", utan med "C". Men det låter bättre med ett "K" ^^ 
.
Hej med er!

Rubrik.

Hejsan svejsan.
.
Kolla in mina coola frukostmackor ;) Jättesöta! :D
.
Jaha, helgen har iallafall varit riktigt trevlig och rolig!
I fredags blev det lite bowling med alla pojkar, jag vann ;) nej det gjorde jag inte. Men jag var nog den som gjorde flest strikear, dom räckte dock inte hela vägen uppenbarligen.. Men det var jättekul! Sen gick vi hem hit och pratade skit, och jag gick o la mig och somnade bums när de andra glodde på film. När jag vaknar dagen därpå är fortfarande Carl kvar..........? Haha så han var här hela dagen o vi flötade visst pizza, igen.. Men senare bar det av till johannelund för film-mys. 
Idag har alla varit och badat, förutom jag för jag skulle åkt hem till skogen. Men det blev inget med det ändå.. Nu är vi precis hemkomna från johannelund där vi käkade go-mat och kollade på film.. Och nu ska vi avsluta dagen med att äta morötter och kolla på ytterligare en film.. Mycket film denna helg.
.
JAHA, det var det :)
Hej hopp

Honk If You Are Horney!

Tutelitut!
.
Usch idag har jag faktist ONT i mina lårmuskler! Ovanför knäna typ, så känns det som någon har slagit hur hårt som helst typ 700 gånger.. Men det är nog bra imorrn så då kan jag köra ett pass på Shapy igen ^^
.
Ätit har vi gjort, blev lite enkelt med bara hamburgare. Vi var tidigare ute på en timme lång hurtig promenad ner till ikano o köpte en lampa, o så tillbaka. Som sagt så ska vi försöka promenixa 1 timme några dagar i veckan och än så länge har det ju gått bra.
.
Annars har jag bara varit på jobbet och tagit det lugnt och haft roligt som vanligt :) Fick bocka plåtbitar igen -.- mitt drömjobb! Men tur att jag har såna underbara arbetskollegor som är såå snälla mot mig...! ;) 
Imorrn blir det hårda tag igen, tuffing som jag är.  Och så är det helg! Underbara helg. Och senare lön, som jag ser fram emot men ändå inte särskillt mkt. Blir dålig lön eftersom jag tog några dagar ledigt vid jul.. Suck. Men det är bättre än inget självklart!
.
Men nu ska jag duscha, hejdå på er!

Dirtytalk! ;)

Det är ju fasen inte klokt hur en männska kan vara så himla snygg! Som jag :D
.
Hallå hallå gott folk!
Det är mycket viktigt med bra självförtroende har jag hört. Bra för själen.
.
Idag har jag jobbat skiten hur mig och imorrn är jag äntligen klar med de där nedrans trekanterna! Så himla underbart!!
Fick åka till NetonNet idag igen för o köpa nya hörlurar, nu igen. De andra gick sönder trots att jag inte rört dom? 
Idag fick det bli ett par röd-rosa som kostade hela 100 rikstaler! Inte billigt inte! Haha snåla jag.. De borde ju vara lite lite bättre än de förra, som bara kostade 50 kr. Men vi får väl se.
Efter det när jag kom hem tog jag mig i örat och sa: Nu får jag bannemig köra ett pass på Shapy.se. Usch det var inte alls jobbigt.. -.- Märks att man inte har gymnastik minst en dag i veckan längre..
Tur att jag har Cindy som också hålls med detta, så vi kan pusha varandra. Annars lär jag ju skita i det.
Efter det så gick Sebblano och jag en långpromenad med, stackars mig. Men det var väldigt skönt och jag känner mig för en gångs skull utvilad på riktigt.
Sen lagade vi mat, jag fick äntligen min köttfärssås! Som jag faktist fick laga nästan helt själv. Mumsfilibabba :)
.
Men nu ska jag väl göra mig iordning lite, ta en snabbdusch xD Tur att grannarna är döva så de inte hör när vattnet spolar (A)
Jaja, det var det. 
PÅ återseende gullhönor!

Sega Söndag

Mysigt att detta ser ut att vara ett riktigt gammalt foto. Tycker iaf jag :)
.
Hejsan svejsan i svingelskogen.
.
Kom precis hem från vår parmiddag hos Cindy och Robin, och vad bjöds det på? Jo hemmagjord pizza ;D Som vi åt igår.. Men jättegott var det! Synd att vi ses så sällan. Det får vi ändra på :) och jag fick äntligen träffa de små kissemissarna de införskaffat! Som iofs inte är så små, utan ganska vuxna.. Men fiina ändå :)
.
Tidigare var jag ute på slöpromenad för att fördriva tiden, tyckte jag hade gått jättelångt och väldigt långsamt, men efter lite mer än en timme så var jag tillbaka hemma.. Segt. Hade tillochmed med mig kameran, men naturen är inte särskillt vacker så här års så det blev inte många kort.. Väl hemma blev det att slöa i soffan framför dåliga filmer.
.
Jahopp jahopp... Det var väl det xD Jobb imorrn med.. Och det lär nog inte bli mkt mer annorlunda än hur det brukar vara. Eller ja, dagen lär nog gå lite långsamt då jag inte kommer kunna sjunga o fjolla runt o lyssna på spotify i telefonen.. Är nog ingen idé att ta med låneluren in i verkstan x) om jag inte typ plastar in den och förpackar den och gör den stöttålig o grejjer.. Nä menjag får helt enkelt nöja mig med tråkig radio.. :/ bajs.
.
Ajjjjja nu ska jag borsta tänderna och skita och sen sova.
Natti natti på er myshumlor! :D

Lyckan, Kärleken Och Meningen Med Livet

Godmorgon kära små hjärtegull.
.
Har varit vaken sen Sebastians väckarklocka ringde, 05:15. Försökte somna om, men förgäves. Så jag la mig i soffan och mös och tänkte att  det kanske skulle vara lättare att somna där, men icke. Så det fick bli att slå på denna film, Lyckan kärleken och meningen med livet, och nu är den slut och den var superbra! Blev otroligt sugen på att resa iväg till Italien och Bali, för om det är så fint som det var i filmen, ja då skulle jag gärna bosätta mig där resten av mitt liv. (Fast så ät det ju aldrig)
.
Jahopp, vad ska jag sysselsätta mig med idag måntro? Till att börja med ska jag nog äta frukost. Sen kan det nog bli en liten promenix nu när jag äntligen fått mina gymnastikskor som mamma hittade i en påse långt inne i garderoben.
.
Igår åkte jag hem till skogen och fixade bilen. Rolf (min låtsaspappa) hade faktist ett helt lyse till rätt sida undangömt, dock ingen blinkers men det är nog inte svårt att fixa. Vi bytte olja och filter med, som jag skulle gjort för 1000 mil sedan ^^ Så nu går bilen som en klocka! Fast jag är ändå sugen på en ny. Jag har dock inte riktigt bestämt mig än. Dom bilarna jag vill ha är ju väldigt dyra allt som allt. Men jag vill inte ha en liten bil trots att den är soppasnål. De flesta soppasnåla bilarna är ju faktist inte särskillt fina... Men men. Långt kvar till jag måste bestämma mig för en ny, förhoppningsvis.
.
När jag tillslut kom hem hit så gjorde vi pizza :) mmm så gott det blev, och så tittade vi på filmen Johnny English Reborn.. Tror jag. Och den var riktigt bra och rolig! Så den måste ni titta på!

Helg :)

HEJ!
.
Jag är aas-ego lite nu några dar och lägger ut bilder på mig själv, men jag är ju faktist riktigt snygg så det gör ju inget ;) Och det ser ut som jag snusar på den här bilden xD
.
Ja nu är det helg! Och jag ska inte göra ett skit. Jo jag ska åka hem till skogen imorrn och fixa min bil.. Annars tror jag inte att det är nåt. Sebblano jobbar ju hela helgen så det är lite tråkigt :/
.
Och jag vet att Alex läder min blogg ;) Han är en liten fjolla. Fast han är snäll..ibland. HAHA!
.
Jag var och lämnade in min telefon nyss med och han sa att jag skulle få tillbaka den om 1-2 veckor, varpå jag frågade om jag kunde byta telefon under bindningstiden.. Allt jag hörde var: mummel mummel mummel lätt mummel mummel... Jag svarade inte på det och orkade inte bry mig ändå x)
.
Om typ 20-30 min kommer min make hem, undrar vad vi ska hitta på då.
Jag känner att jag inte har så mkt intressant att skriva om här, såm ni lär väl få läsa mer någon annan dag när det finns mer.
Det va det, Hejdå!

Snart äre helg, äntligen!

Hallelåhjaaaah!

Hopp hopp.. Skrev igår att jag blivit påbackad occh allt detdär. Skulle ringa till försäkringsbolaget idag hade jag tänkt, men det slapp jag ^^ De hade ju mailat till mamma som äger bilen så hon får fixa detdär. Så jag behöver inte oroa mig mera! Så naaaaajs.
Taxigubben kom ju till mitt jobb igår och så gick vi igenom det som hänt, och jag fick en kopia på pappret som jag läste igenom vid senare tillfälle.. Jaa plogbilen hade tydligen tänkt baka i taxin, stod det haha! Ja utlänningar är ju inte så bra på svenska det har jag ju verkligen fått se nu ^^
.
Jag lyckades även uppdatera/reparera min igårkväll! Den blev lite bättre då men idag har den verkligen sugit igen. Och högtalaren gick sönder efter uppdateringen? Lustigt detdära. Så jaa det blir att lämna in den snarast! Typ imorgon om jag vågar. 
.
Jaa... Det är förjävligt på jobbet. Vet inte hur jag ska stå ut!? Nädå det är så bra så, lite mkt karlar och dåliga skämt och slitztidningar överallt bara :P  Inte för att jag egentligen stör mig på det men.. Jaa så är det. Hoppas att det kunde komma iallafall nån bra tjej dit innan jag dör Så jag kan prata om mina kvinnliga bekymmer xD Fast stackars Jesper och Alex får nog stå ut med lite för mkt information, fast dom är ju lite kvinnliga av sig båda två..
.
Sebblano kom hem idag också! Och han hade med sig godmat från Stångebros gatukök. Förjävla god bea-sås har de där! :D Gullegriiiiiiiiiis <3
.
Men dagselidags att sovelisova. Nattelinatti på er!

MAAAAAAAAAAAAT och dyligt från mitt fantastiska liv!

Goder afton mina fina purjolökar!
.
Här sitter jag i "mitt" kök och tittar på maten som buttrar i kastruller o grytor o stekpannor o allt möjligt.
Nej men, lite överdrivet kanske. Använder ingen gryta idag, för kvällens rätt (och morgondagens lunch) blir korvstroganoff och ris ^^ Så jäkla duktig som jag är. Provsmakade nyss och det var underbart! Blev dock en liten ynka gnutta starkt, men det är bra för själen ^^
.
Jaa idag har jag ju varit på jobbet, as usual, och blivit mobbad av mina kära arbetskollegor, as usual.
Taxigubben svängde förbi och vi samtalade om den lilla påbackningen som skedde igår och det lät som om båda var överäns om allt som inträffat. Skulle ju ringt till försäkringsbolaget idag med ja.. Attsingen.. Bäst att göra det imorgon.
Usch jag gillar verkligen inte bilolyckor! Hur små de än är, så blir jag alltid lite orolig i magen under de följande 5 timmarna typ.. :P
.
Och ni som känner mig vet juhur jäkla seg jag är på att göra saker.. Tror detta inlägg typ tog en timme att skriva xD hahah och kommer säkert ta en timme till om jag inte fokuserar på det här!
.
Imorrn kommer min käraste hem! :D <3 fast då åker han inte i bmw.. Då är saaben tillbaka.. -.- suck.. Nejvars. Han är så glad att han är klar med sin ungkarlsbil så jag måste väl låta honom leka av sig lite ett tag.. Men sen får bannemig bmw:n komma tillbaka!
Jag är ju tyvärr ingen saab-älskare måste jag säga.. Och sätene blir så kalla i den på vintern för det är skinn och stolsvärmen funkar inte .. Eller den gjorde inte det sist iallafall, men det har han kanske lagat nu :)
.
Och nu har jag snart ätit upp min mat :D jag som tänkte kolla på nån rolig film under tiden.. Jaja jag får roa mig med det sen.
.
Nu säger jag goodbajj partajj!

Ett problem här och ett problem där.. O lite däär...

Hejsan!
Ja dagen började ju inte så bra idag vill jag väl inte påstå. Blev påbackad i en bilkö av en taxi, som i sin tur höll på att bli påbackad av en plogbil... Så allt är den där jävla plogbilens fel! Fast hade jag bara åkt hemifrån vid 6 som jag brukar, istället för halv 7, så hade det aldrig hänt!
Aja, skadan är inte så stor. Mitt ena framlyse krossades bara och listen som sitter under :( Så det är iallafall anmält till mitt försäkringsbolag, och taxigubben ville att vi skulle setts ikväll för att se på skadorna och skriva papper? Men han sköt visst upp det till imorrn.
Så Sebbe fick hjälpa mig över telefon med försäkringskruxet, tack så hemskt mkt för det Älskling :) <3
.
Men nu är han i Borås hos sin far o fixar lite. Stannar som sagt där i några dagar, max till torsdag för på fredag ska han jobba.. Så vad i hela friden ska jag sysselsätta mig med? En sak vet jag att jag iallafall ska duscha, sen ska jag se om det finns något ätbart i frysen eller om jag blir tvungen att handla.
Japp japp så är det med det.
.
Och jag MÅSTE fanimig skaffa en ny telefunk snarast! Det går inte att göra nånting med den snart för jag måste nästan alltid starta om den om den har varit i låst läge och jag ska låsa upp den. Alla ikoner är borta och det går inte att komma in på menyn.. Ja den är bokstavligt talat död i 5 min.. Vi försökte återställa den häromdagen men den ville verkligen inte. Gick halvvägs och sen var det bara helt stopp, den bara laggade ihop. Borde lämna in den men det gör jag inte.. Varför? Det vet jag inte. Känns inte som de kan göra mer än jag kan utan att det skulle kosta massa pengar, så då känns det som jag lika gärna kan köpa ny.
Så nu har jag verkligen blivit sugen på en Iphone faktist. Antingen 4:n eller 4 s. S:en är ju lite dyr, men kollade på tradera, och där finns det helt nya för max 5000. Men jag vet inte om jag vågar beställa därifrån :/  känns lite unsafe faktist. Men vi får see vi får see.. Jag ska ju åka till Ullared i februari med Malin och Linn så telefonen får nog vänta till efter det :)
.
Jaja, hej med er!

Ädelost o mögelost o fetaost o herrgårdsost o prästost o ännu mera ost, fast godis är gott :)



Hej hej idag igen!
Nu sitter jag här igen o kollar på film; happy endings, som ska vara en komedi. Fast jag tycker dock inte att den är det. Den är inte särskillt rolig, bara patetisk. Och inte lika snuskig som titeln låter. Haha.
.
Se så kreativ jag kan vara ibland :) tog maaaaassa bilder på mitt godis innan jag åt det ^^
Hade glömt hur goda tuttifrutti-kulorna var!
Jaja.
.
Idag har jag bara varit på jobbet med mina störda arbetskollegor som det så fint heter. Imorgon åker Sebblon ner till Borås eftersom han har varit ledig sen i fredags, till nu på fredag. Han börjar nog bli lite rastlös stackarn ^^
Såå då har jag lägenheten heeeeelt för mig själv i några dar! Hur ska det gå xD haha. Nej men den kommer vara lika fin när han kommer hem som när han åker. Typ.  Och precis som igår så håller jag på att kissa ner mig. Men det går nog över.
Så nu vet ni hur min dag varit.. Så hejdå med er, nu ska jag kissa! :)
.
.

Dag åtta på det nya året

Hallå!
Ja än så länge har det nya året varit alldeles utmärkt.. Och för att bevisa det så visar jag er denna bild. Jag har tagit mina piller! Okej.. Kanske missat ett eller två.. Kanske fyra.. Men vad gör deeeet? ^^ Jag är så himlans underbar ändå så :)
.
Nä.. Jag har sjukt dålig humor jag vet, och jag är svinigt trött och har ont i ögat pga att jag har mascara i det för jag har gnuggat där för mkt... Suck.
.
Har precis kollat på filmen "You Again". Haha jaa.. Den är väl bra men inte så bra att jag vill se den fler gånger.
Och jag kan se hur många filmer jag viiill! För vi (sebbe) har skaffat viaplay-konto ^^ Miiiihihi. Fast det finns inte alls särskillt många filmer att välja bland -.- Men massa serier o sånt om man har någon favorit där. Jag hade ju då velat sett alla avsnitt från sesong 3 på Vampire Diaries, för jag har missat dom avsnitten.. Men det går bara att se från denna vecka och veckan innan -.- dåligt.
.
Men i helgen såå.. Har vi inte gjort så mkt ^^ Det har varit väldans lugnt. I fredags var vi ju lediga så då åkte vi ut till Sebbes mor och stannade visst där hela dagen och en bit in på kvällen. Fick då lära mig att ädelost är ett finare namn för mögelost.. No comments.
I lördags åkte vi hem till min mor för jag skulle fixelifixa med bilen då vi upptäckt några små fel lite här och där ^^ Men så hade Coffe snott platsen jag skulle stå på.. Meeen det gjorde ingenting. Hade ändå behövt liften o den var upptagen.
Så det blev att packa alla mina kläder och slänga det jag inte skulle ha. Vilket var mer än halva garderoben. Vi åkte hem ganska skapligt den kvällen och jag ställde in min kartong med sommarkläder i en garderob för att ruttna i ett halvår. Typ.
Idag skulle vi tvättat mellan 07-12 men vi råkade typ försova oss till 10:30 ^^ Tur att tvättiden efter var ledig så vi fick tvätta allt lite fort, för sedan åkte vi ut till Sebbes..kusiner? För en av dom fyller år på tisdag. Grattis till henne då, igen :) Blev massa gofika där och så. Mycket trevligt vill jag säga.
Sen åkte vi hem o här sitter jag o tråkar medans Sebbe bara skulle åka ut till sin mor och lämna något.. För en sissådär 3 timmar sen. Aja ^^ Nu ska jag väl fixa lite med lunch och frukost till imorgon :) och gå o pissa innan det kommer i brallan!
.
Hade fint och på återseende! 
Ciao!
.
.

Långhelg!


Mjaah god afton mina vännerrrrrr, som Errol Nordstedt skulle sagt. Möhö ^^
.
Ja äntligen var det helg ja. Skönt? Myycket.
Idag har jag jobbat som ett SVIN! Eller ja, jag kunde ha gjort iallafall.. När jag kom hem fick det bli en låång vaarm dusch, o sen springa ner till affärn o handla lite småsaker såsom mjölk och grönpepparrot-sås. Fick bli lite glass med ^^ Sebbe köpte en glass för bara nån dag sen men den tog slut igår -.-  Karlar! De bara äter o äter...
.
Så blev det som så att vi skulle laga mat, men Sebbe "råkade" somna i soffan, så då gick jag o myste ner mig bland alla täcken o kuddar i sänga! Jag sov så gott ett tag tills jag blev väckt av den där karln.. Jag var dock inte alldeles förtjust i det. Men så tog vi tag i maten.. Hemmagjorda biffar a la Sebastian, med chilisås i. Inte alls dumt, det må jag säga.
.
.
Sen ska jag ta mig lite glass, när jag har slutat känna mig gravid. Och jag ska fan sätta fast kedja och kodlås runt burkjäkeln så ingen annan viss mupp kan äta upp den för mig! Han ska fan be på sina bara knän! Haha njae menneh.. Någon vänlig människa får gärna komma o diska här? En liiiiten slant kan nog skänkas till denne.
.
Jag vill köpa mig en massa massa grejjer.. Nya skor bland annat. Hittade snygga på Stadium men dom måste jag tyvärr vänta med att köpa. Och så är jag ju allt lite snål när det gäller sånt där. Inte mer än 500 kr! Dessa finingar kostade dock nåågra ören mer. Men vafasen, jag tjänar ju stora pengar jag ^^
.
Så skulle vi ju åka utomlands til Thailand.. Jag, Sebbe, Carl, Stoffe, Kalle och Sophie. Men jag har inte råd med det :( Jäkla skit.. Men hoppas att vi kan åka dit en annan gång iaf :)
.
Detta är SPINDELBEN! Kunde iaf ha varit.. Meeen det är döda barr från mossan i vår adventljusstake..
.
.
.
.

2 Januari 2012 !

Min palett från Nelly.com!
Här är min fina ögonskugge-palett som jag har beställt från Nelly !
Men jag har inte hunnit använda den än. Men det får jag ta någon dag ^^
.
Hej på er!
Nu var det nog ett tag sen jag skrev.. Vilket jag säger i varje inlägg nuförtiden.. Men det är inte lika kul att blogga när man inte har några nya och roliga bilder att visa! Dessutom är inte mitt liv sådär jätte-jättehändelsefullt, tyvärr.
Men nu har ju trots allt både jul och nyår passerat, så det kanske är på tiden att skriva av mig lite. Och några bilder har allt tagits (A)
Och så har jag ändrat utseendet på bloggen så F5:a för att se den nya färgglada om ni inte kan se ^^ haha
.
Men just nu sitter jag iallafall här framför tv:n, och väntar på maten.. Som jag lagar med hjälp av Sebbes instruktioner som jag fick precis innan han nyss sprang ner till gymmet. Idag blir det Jasminris (äntliigeeeen!!!!!!) och någon sorts wook. Med lite kött, lite majs, lite broccoli, lite cocosmjölk, och grön curry.... Jag tycker inte att ser särskillt gott ut just nu, jag gillar ju inte broccoli. Men vi får väl se hur det smakar sen ^^
.
På julafton var jag hemma i skogen hos Rolf med hela familjen, förutom Towe. Riktigt trevligt var det med all god mat och fina paket!
Nyår firades hos Carl och Stoffe med alla roliga människor, det var iallafall roligt i början xD Jag tror dock kvällen började lite för tidigt så det blev tyvärr lite segt framåt kvällen.
Vi var hemma runt 8 på morgonen och jag fick äntligen sova!
Igår kväll åkte jag till pappa i Mjölby för att få paket, och ge paket. Hoppas han blev nöjd.
Tog inte bilen dit, det var nog smartast. Men när jag skulle åka hem blev jag sen så jag fick springa hela vägen för att hinna, och det känns i fötterna idag! Har fruktansvärt ont måste jag säga.. Tror nog att det är dags för ett skobyte, och kanske ett par skoinlägg.. Dessa börjar nog bli lite granna utslitna? Haha
.
.
Här kommer även några bilder från i fredags kväll när Sophie och Kalle,
Carl och Stoffe, och Micke kom på besök ^^

RSS 2.0