"Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid"Hej!

Nu är vi hemma från Borås. Vi åkte ner på söndagen och sen åkte vi till tyskland kl 03:30 cirkus på måndagsmorgonen, det var faktist inte så jättejobbigt att gå upp eftersom vi gick och la oss vid 24 typ, man hann ju inte riktigt falla in i sitt koma. Iallafall inte jag. Så detta på bilden ovan är vad jag fick med mig hem, plus ett vin som heter 3 Apor och två plattor med cider. Jag har iallafall för mig att 3 Apor ska vara gott.. :) Så köpte jag ett till vin på bilden där, har ingen anining om hur det smakar. Jag gillar i vanliga fall inte alls vin över huvud taget, det är så surt! Men det var billigt så tog det bara för att ^^ Men jag har frågat mig några gånger nu i efterhand varför i hela friden jag inte köpte mer baileys, det som är så gott! Men men.

Det har iallafall varit riktigt trevligt där nere i borås! Härlig familj han har där Sebbe.
Idag när vi kom hem så åkte Sebbe direkt ut till sin mor för att bygga ny altan, och jag gick ner på stan. Fick bara med mig grejer till mig själv dock, när jag skulle handlat till Sebbe som fyller år på måndag, men ska firas med släkten på fredag!! Usch vad jag INTE gillar att köpa presenter. Det är så svårt. Men en är redan klar, fast den är inte bara från mig. Aja.

Nu håller jag på att laga lite mat, sen måste jag ta tag i den här lägenheten, den måste städas grundligt! För om det blir dåligt väder på fredag så ska vi vara här och kalasa.

Men nu är det mat, hejs!

"Don't dream your life, live your dreams"


Tjännaah!
Så himla skönt det har varit med semester i 1 av 3 veckor! Jag skulle dock inte kalla denna vecka för semester riktigt.. Då jag har varit hemma hos mor på landet och kapat ved. Det var rätt tungt, men jäklar vilka bitiga armar jag fått! Även magmusklerna har nog fått känna på lite. Men jag har iallafall fått sovmorgnar och kunnat ta mig en grogg på kvällarna när jag har känt mig trött och haft det som svårast. Buhu.. Nej allt har varit så bra!
Så har vi klippt våran stackars hund. Och han blev så söt efteråt, inte. Ja, ni ser honom ju på bilden ovan.
Ni ser förmodligen också mina asflashiga skor där med ;)
Jag tycker iallafall att de är skitsnygga! Så under förmiddagen (som jag ägnat åt att stiga upp kl 7 för att tvätta) har jag haft dom på mig så att jag en dag kan springa ner på stan i dom lätt som en plätt. Men långt kvar tills dess känner jag...

Imorrn kväll drar jag och Sebbe från det här landet, iallafall över en dag. Ska nämligen följa med hans far ner till tyskland för att inhandla så mycket alkohol vi kan komma över! Typ. För min del blir det mest olika sortes cider och likörer. Nom nom.. Dock har jag inte alldeles för mycket pengar på mitt konto, så blir ju inte att jag handlar jättemycket..

Idag skulle jag ha åkt till Anna-Panna i norrköping och stannat tills imorrn, men det blidde inget med det :/ och hon kunde inte komma hit, men vi ses nog fler gånger ändå!
Nej, nu ska jag städa här så Sebbe blir lite glad när han kommer hem från sitt "slitiga" jobb. Hejsvejs!

Aldeles straxt semester! <3Bra låt!
<iframe width="480" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/RRppbWKdoNE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Och om den länken jag just la upp inte vill fungera så får ni en vanlig här.. Linnea Henriksson - Lyckligare Nu
Jag har gått och kärat ner mig i Linnea Henriksson från Idol förstår ni ^^ <3 hihi

Jobbat har jag gjort idag, bara imorrn kvar sen är det äntligen semester i 3 veckor! Så himla skönt att slippa detdär stället ett tag ^^ När jag kommer tillbaka ska jag byta plats. Jag vägrar stå mer där jag gör nu!

När jag kom hem så blev det lite hemliga samtal, som förhoppningsvis gör att det kommer roliga papper genom brevinkastet nästa vecka! Det borde föresten komma två roliga kuvert, ett  med roliga papper och ett med mitt nya bankomatkort, då jag har lyckats gå o slarva bort/tappa mitt gamla -igen! Jag är så duktig. Blev att laga lite mat efter det, jag som är så duktig. Brända korvar med några potatisgrejjer till. Men det gick att äta illafall!

Efter det slappade jag i soffan ett tag, höll på o somna tills Sebbe ringde, som är på Öland med familjen, den fuskisen.
Och sen blev det att dra på sig promenix-pjucksen och hörlurar o så iväg på en promenad :) Så nåt bra har jag gjort idag. Sprang tillochmed några meter, kan ha varit nästan två tredjedelar av en kilometer! xD Nej men det var skönt.

Usch jag har aldrig något kul att skriva om.. JAg måste göra nåt med mitt liv! Aja dags att sova, klockan är alldeles för mkt för att en lilltjej som jag ska orka upp imorrn.

Tack för mig, leverpastej! <3

Mitt nya liv som balettdansös!


Ja tänk om jag varit balettdansös.. Så lätt livet skulle vara :)
Men tack gode gud så har jag inte börjat med det, än
.

Hallå där!
Nu har jag varit dålig på att upptatera här.. igen.. Antingen hinns det inte med eller så har jag inget utav vikt att skriva om. Men nu så!
På jobbet går det bra, förutom att jag har fått ta över Andreas plats då han gick och bröt någonting i foten, och därmed har jag en ful tjock gubbe som sitter och glor på mig och gör ingenting mest hela dagarna. Jag LÄNGTAR tills Andreas kommer tillbaka! Haha så jag får gå tillbaka till mitt hörn, och givetvis har vi ju saknat lille herrn.

Och jag har dessutom börjat träna! Tack vare Cindy som slet med mig ^^ Skrev in mig i onsdags förra veckan och har varit där hela 3 ggr, mer än vad jag var på förra gymmet på mer än ett halvår! Så det känns lite bra :) Igår lyckades jag även få Ronja att gå med, så nu har jag två att gå med. Ja så vi får väl se nu i slutet på veckan om det har gett något resultat, spännande.
Jaha.. Det är väl det som händer just nu.. Men jag tänker inte sätta upp något direkt mål med min träning, eller ja jag har väl tänkt gå ner några gram. Så om kanske... cirkus 6 månader får vi se hur det ser ut. Måste gå och göra någonting åt mina skor med.. Min högerfot lägger sig fel i skon hela tiden så det gör bara ont :( Får de vad det går att göra åt det. Jag hade gärna lämnat tillbaka skorna och åkt till Team Sportia i mantorp, för dom gillar jag. De är ärliga och ser vad som är bra för mig och är inte jättedyra heller ^^ Men dum som jag var handlade jag kläder och skor dagen innan första passet så jag blev tvungen att bara ta det som kändes bäst just då.. Aja.

Meeeeeeen på återseende ^^ Hejs!

RSS 2.0