"Nothing is more important than to love, and to be loved"


Frasse

Hejsan hejsan!

Här får ni min favvolot just nu medans ni läser ^^
Frida Amundsen - Closer
(jag fattar inte hur man får in så man kan se videon som endel andra gör.. så detta får duga ^^)

Vilket himla underbart väder vi har fått nu de senaste dagarna! Det är dock inte lika underbart att sitta inomhus och svetsa, och speciellt inte när det kommer varmluft från de stora fläktarna! Det beror på att vi måste ha värme till lackugnarna. Men jag tycker ju att det borde gå att stänga av värmen till alla de andra hallarna förutom till lacken?
Och inte går det att ha portarna öppna för luften är lika varm ute x)
Jaja, jag ska inte klaga. Det kommer bli värre snart!
Men idag har vi fått in en praktikant uppe hos oss. Hon heter Lina och är jättetrevlig! Hon skulle varit nere i hall 22 först.. Där den andra praktikanten hamnade. Men de hade (som tur var) ingen plats där så hon fick vara vid mig! Hon har verkligen lättat upp denna sega måndag! Skönt att det ramlar in mer och mer tjejer, så nu är vi 3 :)

I helgen har jag varit ute hos mor och hjälpt henne i trädgården, har varit himlans skönt att slippa den här tråkiga lägenheten. Så på lördagen blev det fest uppe i Hagaparken i mjölby. De körde ölbrännboll o grejjer, men jag nöjde mig med att titta på ^^ Ska jag vara ärlig blev det lite småsegt där då jag inte kände någon typ.. Men sen kom Mia och Peter, mina gamla jobbarkompisar från MST, och så åkte vi en sväng i deras raggarbil, och hamnade nere på Onkel Sams.
Jag hade jättetrevligt och det var ett jättebra band som spelade, Midnight Teds.
skulle vara kul om det blev någon mer fest, fast med lite folk som man känner. Och sen att endel rötägg inte fick komma. Som tyvärr kom till festen i lördags. Det hade jag nog klarat mig utan.. Men men det är bara att skita i!

Just nu hålls jag och tvättar. Inte särskillt kul men det måste ju göras. Igår bakade jag kladdkaka, och jag känner att jag är riktigt smidig när jag ska baka, som glömmer ingredienser lite här o där ^^ Glömde hälla i det smälta smöret.. Så det kom jag på när jag precis satt in kakan i ugnen, men då tog jag ut den och hällde i smöret i formen och vispade det där i! Blev lika gott för det, om inte lite godare ;D





" A career is born in public -talent in privacy"

Tjaa!
Hehe ja nu har jag lekt lite med mitt smink... Händer inte allt för ofta. Sebbe tyckte jag såg ut som en disneyfigur, typ Alice i underlandet ... Söt ^^ Men Jag fick ingen bra bild på skuggningen runt ögonen, blev bara retardbilder i den "posen". Jajja.. O på läpparna har jag mörkrött läppstift (mammas) och ögonskugga ;D blev sniggt som fän! Fick ingen bra bild på det heller dock, då syntes bara min muche extra tydligt. Och jag har ju tyvärr ingen skicklighet inom PS, jag har inte äns PS. HAH! Jag vill ha det, men det vill inte installeras på denna dator av någon konstig anledning!
Men anledningen till att det fick bli såhär idag är att jag satt och glodde på bilddagboken och fick se denna tjej: http://jherrstedt.blogg.se/glitterbox/
Jag tycker att hon är rätt cool, och hon har snyggt smink och hår o grejjer. Och är duktig på redigering och på att rita. Synd att hon är så smal bara, annars hade vi kunnat byta kroppar hon o jag :) hehe
.
Dessutom spydde jag förut! Inte varje dag jag gör det :) händer noll gånger om året, om jag inte spyr för jag är för full, och det var.. Straxt efter jag fyllt 18 som jag gjorde det. Usch. Vet inte varför jag spydde heller.. Jag brukar må lite illa ibland, men inte så jag måste spy. Men sen blev jag ioförsig helt yr och borta när jag skulle visa Sebbe att jag minsann kan göra armhävningar, situps och knäböj. Jag är inte van att anstränga mig så mycket så det var la därför jag spydde xD Men efter det mådde jag bra :)
Jaha.. Nää men jag ska väl ta o tvätta bort allt smink nu.. Vilket slöseri!

Still out in the bushes...

Halloj! Måndag är det idag, men tiden gick hyffsat fort på jobbet. Blir väl värre imorgon och på onsdag. Och jaa, vi är fortfarande här ute i skogen, trots att jag åkte hem till stan igår. Men jag fick inte med mig alla grejerna hem då så därför åkte vi hit idag. Och så håller sebbe på med mammas dator, sen några timmar tillbaka -.- men han är väl förhoppningsvis klar straxt. Jag vill hem o äta! Och vi måste laga mat hemma för vi har tagit fram massor ur frysen.. Coolt va? Hehe känner att jag bara pratar strunt just nu. Nu fick jag ont i fingret, men vi hörs! Hejsvejs :) Synd förresten att inläggen blir så ihoptryckta när man skriver från mobilen :/ men men.

"Konsten är inte att tala om vad det blir för väder. Konsten är att ha ett paraply när det regnar."

Hej! Här sitter jag fortfarande ute i skogen och har precis huggt några påsar ved. Snart är det slut ute i boden, och vädret lär nog inte bli tillräckligt varmt än på ett tag för att man ska kunna sluta elda helt. Så de får nog ta och skaffa fram lite mer om de inte vill frysa framöver! Men nu så har de iallafall kommit hem, trötta och gyllenbruna. Mamma gick och la sig så jag gör ingenting. Tänkte stanna här tills hon vaknat iallafall och kommit tillrätta ^^
Lite fint fick jag iallafall av henne där bortifrån. Ett par vita converse, för 350 kr har jag för mig hon sa. Och här i sverige kostar de 700! Ett par Lee jeans för 200 kr, inte särskillt fina dock ^^ "Men det är ju så bra material och så var det ju så bra pris på dom!" Jaa ni, morsor säger jag bara.. Men de lär säkert komma till användning någon gång. Sen hade hon köpt ett helt gäng med Levis t-shirtar, bara för de var feltryckta och var billiga. Sen fick jag en till t-shirt, i barnstorlek Large -.- "Men den töjer sig säkert i tvätten o om du sliter lite i den". Och så fick jag en Marylin Monroe tavla i plåt :) Så nu har jag en väggklocka, två tavlor, och en glas-lys-grej med Marylin Monroe ^^ Fint.
Här får ni föresten en bild på det jag fick:
Men jag är nöjd! Vill ju ha ett par röda och ett par blå låga converse med.. Synd att hon inte kunde handlat dom där med ^^ Men men.
Nu har jag använt Helosan på mina på mina torra spruckna händer i två dagar, så nu börjar de nästan se lite grann kvinnliga ut igen :) Men jag ska köpa mig en flaska som heter "hand balm sos" på Åhlens, enligt min gamla arbetskollega Freddy så ska den tydligen vara bra. Får prova med den, eller köpa mig en tub helosan. Mammas börjar ta slut nu ^^ hehe.
Jaja.. Vi hörs, hejs!

Försöker mig på att fotogafera.......xD

Hejsan hoppsan!
Idag är det onsdag, kan säga att det var alldeles alldeles jättesegt att jobb idag! Och det känns som att jag inte är ensam om att tycka det.. Men men. Nu är det inte många dagar kvar som jag ska vara här ute i skogen, tror att de ska komma hem på lördag, men är inte säker (A)
Ja, som överskriften lyder så har jag försökt mig på att fotografera litegrann nu de senaste dagarna.. Går inte riktigt som jag vill ^^ Jag vill ha en systemare så jag kan fota maaaaassaaa fina bilder :) 
Och här har ni!
Frasse
Kvassa
Kvassa
Frasse
Blomster
Farmors hus :)
Och här har ni 3 bilder från när jag försökte mig på att panorerera eller vad det heter.. Gick ju sådär.. Den nedersta bilden fick en grå överkant, hur jag än gjorde! Men det blev ju nästan bra ändå ;D
Sebbes Awsome monster hojj får avsluta det hela :)

Delad långhelg!

Nu har vi haft det varmt och alldeles jättehärligt i flera dagar! Så underbart! :) Helgen har varit riktigt bra. Fredagen bjöd på shopping med bästa Malin! Fick med mig två jättefina och billiga tröjor hem, så jag var nöjd. På kvällen sen blev det grillning hos kära Ronja i Mantorp, gott och trevligt :) På lördagen tog jag med mig John och cyklade in till mormor i Mjölby. Det var riktigt skönt, var dock inte lika skönt när jag var hemma och hade ont i röven som satan..! På söndagen åkte jag till Mjölby igen, med bil, och fick hjälp av Malin med bloggen, så nu är den fin! Igår måndag var det lugnt, jobbade till 14:00 och på kvällen kom Kalle och Sophie hit och grillade, blev även några cider till det. Så det var kul :) John stackarn verkade inte vara alldeles uttråkad heller, så lyckad kväll för alla! Och idag åkte vi ut till farmor i ryckelsby. Även pappa och Åsa var där. Det var kul att träffa dom igen, och massa god mat fick vi med! Och efter det har vi inte gjort så mycket och nu ska vi sova :) så jaa.. Godnatt då :)

RSS 2.0