Hoolabaloola

 
Denna är den nyaste bilden på mig
tagen av bästa fotografen: Malin Wallberg 
 
Imorse försov jag mig. Ingen bra start på denna måndag tydligen. Jag vaknade av att kollegan Sandra ringde och frågade var jag höll hus! Hon och en till åker nämligen med mig till och oftast från jobbet. Hela dagen har känts seg och mer seg.. Får hoppas att morgondagen blir bätttre!
 
Ja, och som jag för det mesta börjar mina inlägg med, nu var det allt ett litet tag sen jag skrev här! 
O vad har jag gjort sen dess? Ja under dessa 4 månader har min födelsedag firats, och så även jul och nyår. Alla lika trevliga!

Har även hunnit bo i denna lägenhet i ett år med bäste gubben, så i vår blir det flytt! Till ett fint hus på landet. Rött med vita knutar, fin trädgård med fruktträd och blomster. Runt om finns bara gärden och hästhagar så långt man kan se. Och en stor verkstad 20 steg bort. Som vi dock inte har tillgång till, då hyresvärdens vän använder den som bilföråd. Lite surt. 
Ja vi ska hyra, inte köpa. För det har iallafall inte jag råd med just nu. Så jag går och funderar på möblering och färger och trädgårdsskötsel dagarna i ända! Längtar så alldeles till dagen vi bosätter oss där! Då får det bli en trevlig inflyttningsmiddag, dock inte förrns vi kommit iordning och det är utesittarväder. Mycket trevligare tycker jag. Och då kan jag äntligen skaffa mig en fin liten grisekisse!

Jaa, det var senaste nytt från mig tror jag.  Mer får ni kanske läsa om några månader igen! Hej hej!
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0