Inte arb.lös längre! Kan man bli mycket gladare?
Fin utsikt, dock inte från våran stuga :P

Goddag allesaman!

Idag är jag alldeles jätteglad! För att jag blev för ett par timmar sen uppringd angående ett jobb med start på måndag! Som jag självklart tackade ja till! Det var så kul; Hej, det var ************slöprat***********.. Har du något jobb än?
Jag: nej jag har ju inte det...
Hon: Vill du ha ett jobb?
Jag: JAAAAAAAAA! GÄRNA! OH SÅ GLAD JAG BLIR! bla bla bla o.s.v..

Haha. Det är så kul för vi kommer så bra överäns hon o jag! :)
Så på fredag ska jag dit o kika lite. Jag vet iallafall att jag ska få svetsa detaljer, något som jag är specialist på med erfarenhet från MST ;) haha
Har ju varit på det här stället tidigare och blivit intervjuad men de beslöt sig för att anställa en annan, men jag blir så glad när jag nu blev uppringd först! Det betyder ju att jag inte var allt för dålig på intervjun iallafall x)
Så det blir kul :) Aja, ni som undrar (om ni nu gör det) så ska jag till Ivarssons i Metsjö, som ligger straxt utanför lkpg, orkar inte skriva ved se sysslar med där utan ni får klicka på namnet om ni är nyfikna ;)

Så äntligen kan jag börja leva ett normalt liv och jag behöver inte oroa mig för mina telefonräkningar längre! Äntligen kan jag börja åka till folk, göra roliga saker o slappna av.
Men nog pratat om det.

Igår var Sebbe och jag i stugan med hans morfar och höstpysslade lite. Min uppgift blev att skura på båten som vi tagit upp. Så kratta vi löv o lite annat som behövdes göras. Kollade till de andra stugorna så att allt var i sin ordning. Sen blev det ett stopp på Mc Donken.

Ja resten av kvällen blev ganska lugn, och idag sitter jag här.

Men nu ska jag göra något annat.. Typ ta en promenix :)
Hej med er!

Kommentarer
Postat av: Cindy

Så himla mycket grattis igen! :) Och vilka fina bilder :D

2011-11-02 @ 12:44:51
URL: http://cindykempe.bloggplatsen.se/

Nu vill jag höra din åsikt!

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0