Brutna klackar och tår! - men vill man vara fin får man lida pin.

Hallå i stugan! Finns här några snälla barn?

Längtar till vintern när jag kan använa min assnygga vinterjacka utan att dö av värmeslag! xD
Nu var det några dagar sedan jag skrev något här, har varit ganska så upptagen känner jag.. Nu är kl 04.10 och varken Sebbe eller jag har gått och lagt oss än. Eller ja sebbe somnade i soffan en stund.. Men vi har hållt oss vakna för vi har skjutsat hem folk, lille Freddy och lille Simon. Men jag är ändå inte trött än och det känns inte som om jag skulle somna även om jag försökte.. Men men.

Som rubriken berättar för er så har jag försökt mig på att vara lite vacker i helgen, den överdriver dock lite.. Jag har varken brutna klackar eller tår, men det känns som det åtminståne!
Det var ju Stylefulness Event i fredags. Men jag ska skriva om dagen från början.
Åkte in till Malin vid 10-tiden på fredagsmorgonen för att fixa lite. Vi satte oss bl.a ner för att skriva presentkort, 70 st! det var inte så farligt, värre var det dock att lägga i dom i kuvert och vika ihop dom... Terapiarbete! Sen fixade vi oss iordning (malin fixade både henne och mig) med smink då. Sen tog vi 12.48 tåget in till linköping där Sebbe körde oss till lägenheten och sen gick Malin och jag ner på stan för att shoppa! Jag hade mitt prresentkort på Gina som jag fick av Malin i present dagen innan iaf så det fick bli en fin tröja därifrån! Malin handlade betyyydligt mer! :O haha nejvars. Så hämtade vi ut Biobiljetterna till Twilight som vi ska se den 18 november!

Herregud vad mkt jag skriver om något som kan förkortas till 3 meningar. Men det får ni leva med! :O eller skit i att läsa x)

Men sen fick Malin rusa iväg till Sliver där Stylefulness hade sitt event, en annan fick dock vänta till kl 8 då det hela började. Och fin ville jag ju vara så jag tog mina ända klackskor, en svart klänning och en sorts midjejacka. Till en början funkade skorna bra, men några timmar senare var det förjävligt! Även fast jag mest stått stilla hela kvällen! Så vid 11 gick jag hem och bytte om! Gick i klackisarna till Å-gatans slut sen tog jag av mig dom! Gud så skönt det var kan jag säga!
Väl hemma tog jag min fina nya tröja, yeans och bytte skor (tvättade fötterna med) och sen traskade jag tillbaka ^^ Hämtade ut min goodiebag (för VIP-gäster) innan jag följde Malin till station, och sen fick jag gå hem o slänga mig i soffan med en macka och yougurt! Sebbe som vart på fest kom hem några min senare. Tur det så jag slapp bli väckt av honom mitt i natten.
Men jag tyckte att kvällen var rolig och värd fotsmärtan! Jag hängde ju med med Malin och hennes kompis Elina :)
Så tack Malin för en kanondag! :D <3


Ja sen idag (igår) sov jag läänge, medans sebbe gick upp tidigt för att gymma med Robin, i typ 70 år som vanligt -.-'
Sen blev det bara slöa slöa och städa iordng lite och duscha bort gårdagen x) Sen så åkte vi ut till Sebbes mor som fyllt år. Där bjöds det på fika och senare god mat till endast sebbe o mig. Vi stannade ganska länge, ända till 10-snåret.. Sen blev det att köpa litegranna flöt och kolla på film ända tills det var dags at skjutsa Freddy och Simon. Jättekul att träffa dom igen, och höra nytt skvaller från gamla goda MST.

Men nu iallafall är det dags att runda av här och försöka sova.

Tack för mig, leverpastej! :D

Läsa vidare..?


Jag är förjäkla snygg, jag vet.. Sluta dregla :)

Godmorgon!
Nu är klockan bara 07:06, men jag har varit vaken sen kl 05:07. När sebbe gick upp för att åka till jobbet.
Innan vi somnade igårkväll frågade han mig vad jag skulle göra med mitt liv, mest ironiskt. Men jag låg faktist och funderade ett bra tag efteråt. Om jag kanske skulle läsa vidare? Jag gillar ju att rita. Och att bygga hus och inreda i spelet The Sims tycker jag ju är kul (det är det ända som är roligt med spelet och jag kan sitta med det flera timmar i streck om jag fick). Haha.
Så då är det väl någon form av arkitektur man skulle läsa. Men sen så vill jag ju inte bara rita städer och byggnader, utan också få designa saker, t.ex en stol... Så då dök "grafisk formgivning" upp i mitt huvud. Hade ingen aning om vad det innehöll men ända tills jag somnade låg jag och tänkte på hur jag skulle designa stolar, lampor, hus.. Ja allt möjligt.
Så nu på morgonen när jag ändå inte kunde somna om (för att jag är mörkrädd och töntig och kylen och andra rör i huset låter konstigt) så har jag först läst ut den näst sista boken ur Sagan om Isfolket som jag blev helt inne i och när den helt plötsligt tog slut ville jag springa och gräva i min väska efter den sista boken, men jag kom på att den boken ligger hemma i mitt rum -.-' suck. Så då tog jag istället fram datorn och la mig tillrätta i sängen igen och sökte på Arkitekt- och Grafisk formgivning- utbildningar. Men man ska ju ha gjort en massa högskoleprov och ha läst en massa ämnen, såna ämnen jag hatar. Så nu blev jag sur och ska spela Sims istället.

Börjar känna mig hungrig också.. Dessutom vill jag ändra designen på min blogg har jag kommit fram till. Jag vill ha större storlek på texten och ett annat teckensnitt. Och en annan grå bakgrund. Men jag vet inte hur man gör utan att förstöra hela skiten. Dessutom är jag trött på att det står "Martina Rylander" som överskrift, det namnet står ju ändå överallt på sidan, typ. Så därför ska jag skriva något så klatchigt som - Välkommen till min blogg! Haha gu så bra.

Det här inlägget har tagit mig 26 minuter att skriva hittils. Så kanske jag skulle hitta någon söt bild, om jag orkar.
Bara så ni vet :)



Nyklippt o snügger som aldrig förr!


Glömde bort att ta ett kort innan jag klippte mig....Men den där får duga för den är inte så gammal ändå ^^
Ni som läser vet ju hur jag ser ut ändå ;)


Hellu mina små geleråttor!

Skulle klippt mig i fredags men det blev igårkväll istället. Och det känns så jäkla skönt att slippa den där rishögen på huvet! Så det blev uppklippt men hon behöll ändå längden på håret och det var faktist bra :) Så tummen upp för det (Y).
Tänkte att jag skulle färga håret med till någon brun färg, men jag tror jag skiter i det. Tycker faktist att färgen jag har nu är ganska fin ändå ^^ 

Idag så kom min syster hit så gick vi på Ikano och dreglade, fast jag fick faktist en fin bh. Jättefin och kosta bara 50 kr på HM. Det ni! Tog middag på Ikea, en barntallrik köttbullar o potatis, ett vitlöksbröd OCH en bulle ^^ Räckte för mig kan jag säga. Towe tog någon sallad och hon sa att hon blev mätt, men en timme senare när vi väntar på bussen kommer denna: Hmm undrar om jag hinner springa in på Mc Donalds o köpa nåt, är lite hungrig..?
Varpå jag svarar: men vafan vi åt ju nyss!!? Towe: ja men det va ju för en timmesen!
Jisses -.- matvrak.. Provade halloweenkläder på ToysRus också, hittade dock ingen som var tillräckligt bra.. Jag får väl sy en egen!

En väldigt tråkig nyhet bland dessa ganska roliga är att min farfar dog för några dagar sen.. Han borde fått leva i många år till.. Utåt sett var han alltid glad, rolig och verkade frisk, men egentligen mådde han nog inte så bra, fick jag höra efteråt.
Men för några veckor fick han en hjärtinfarkt och fick åka till sjukhuset, där trodde de att han snart skulle få åka hem, men sen blev det värre och bara några dagar senare dog han :( Väldigt väldigt tråkigt!
Men döden kommer ju till alla någon gång, för vissa alldeles för tidigt dock.

Och farfar var en fin man och han kommer alltid finnas hos oss <3

Nu ska jag iallafall duscha medans sebbe lagar mat som antagligen blir till imorgon, sen ska vi göra iordning varm choklad och mysa ner oss i filmsoffan.

Tack för mig, på återseende gullhönor! ^^

Frisöörn på fredag äntligen!





God morgon bloggen!

Eller ja. morgon o morgon.. God förmiddag :)
Vaknade sent idag :O kl 10.00.. jag brukar ju vakna mellan 8,9 annars.  Men men.

Vad har jag gjort sen sist jag skrev här då..? Inte allt för mkt tydligen.
Men idag iallafall så ska jag åka hem till mamsen en liten sväng. Sen blir det att hälsa på lille Daniel en sväng och hämta Sims 3 som han har laddat ner åt miiiig :D  skulle träffat Malin en sväng idag med för hon skulle på möte men det sköts upp så får bli nån annan dag ^^
jaa.. det va väl det.

Men på fredag iallafall så ska jag äntligen få gå till frisören! :D Blir nog helrakat tror jag, så jag matchar Sebbe. Nä men det är nog många slitna cm som klipps bort. Så blir det färgning på det, någon brun färg, skulle gärna vilja ha slingor med men det får vi se då.
Mitt hår är tunnare på högersidan :( buhu.. Bara så ni vet. Haha.

Herrå!


Lite Vill-Haa !!



Tjena fan! Här har jag suttit och klippt och klistrat ihop lite skiit somjag vill ha ^^
Men bilden blir visst lite liten..... Men skitsamma.

Meeen, jag har inga pengar. Såå, ge hit! ;D

Sitter och kollar på "mitt stora syrianska bröllop". Jobbig fjolla som sjunger o pratar mellan brudparen -.-
Och så har jag gått och blivit fetaste Word Feud-nörden. Fast jag har spelat det för ihärdigt under kort tid så jag ser snart dubbelt och hittar inte alla ord längre xD sugit. Borde kanske ta en dags uppehåll...

Men om jag gifter så vill jag ha det lite syrianskt, alla ska vara jättefina och det ska vara jättedyrt!
eller så ska det vara romantiskt som i endel filmer - utomhus på sommaren på en kulle eller en fin äng. Typ ^^
Men nu ska jag laga mat åt min hungriga karl! <3
Byyyye





Då har man blivit 19. Märks inte ^^

Tjosan i trosan!
Igår blev jag ett år äldre, och bara ett år kvar till Systemet ^^ jippii...
Men det blev iallafall så att vi åkte hem till pappa och firade, blev goda mackor, drömrulltårta och prinsesstårta eller nåt. Jag brukar vanligtvis inte gilla marsipanen på tårtan för den alltid är så tjock, men denna var väldigt tunn och fin så det slank allt ner ^^
Så av farmor fick jag pengar och den första och de två sista böckerna i Margit Sandemos serie Sagan om Isfolket. Så det blir att fundera på vilka böcker jag vill ha nästa gång ^^
Av Faster fick jag en "pengablomma (en blomma pyntad med pengar) och nagellack :)
Av pappa fick jag pengar och av towe SKA jag få ett presentkort.
Och av mamma har jag tidigare fått en jättefin vinterjacka.

Som jag skrev i ett tidigare inlägg så har ju sebbe friserat sig lite, han rakade dock av sig allt dagen efter för det såg ju inte så fint ut x)
Men när vi kom till pappa igår så tyckte de iaf att sebbe passade i frisyren. (tror inte de skulle tyckt det någon dag tidigare...)

Jaha, så fick jag sånt där jättebra schampoo och balsam av sebbes mamma! Och det luktar jättegott, Bed Head hette det nog. En lila och en gul pump-flaska.

Känner att det här inlägget blev lite rörigt - och tråkigt. Men det får ni stå ut med.

Jaja det var det.... hejdå


Mohikanfylla

Hejsan svejsan alla glada!
Igår skulle Sebastian o jag åkt ner till stugan och sovit över till idag, men vi kom på att det antagligen skulle bli ganska så tråkigt... Så vi stannade hemma. Det blev att Carl, Stoffe och Kalle kom hit och festade till det lite, mitt i min o sebbes romantiska middag -.- haha
Sen gick vi neråt stan för att bowla. Var dock ganska segt eftersom jag fick bowla själv nästan hela tiden för sebbe skulle iväg o göra en massa annat...
Efter några timmar där och lite skenande på stan gick vi åter hem till sebbe på "efterfest". En ganska seg sådan, så de små pojkarna bestämmer sig för att frisera sig lite.. Mohikanfrisyr! Jag var inte allt för glad då kan jag säga! -.- Men vad kan jag göra.. Inget kunde hindra dessa fulla ungkarlar just då, så det är bara att ta det som en man o se glad ut x) Nu har jag väl vant mig x) Så nu ligger alla här heldöa o glor på film, Captain America. Men jag drack ju typ ingenting så jag känner mig så pigg o bra så :)

Jaha det var väl det.. Nu ska de nog åka hem och en annan ska väl fräsha till sig lite.


Här får ni några söta bilder på pojkarna :)




Jobba i Tyskland?? (Y)


En riktig läckerbit till karl och ett ursnyggt fruntimmer! Ja jävlar ^^ <3

Godafton godafton!
Hoppas att alla är pigga o glada?! För det är inte jag. Glad kanske men inte pigg för fem öre..

Gick upp kl 8 imorse för att flytta på min bil så jag inte skulle få böter. Sen blev det att fixelifixa för att åka in till norrköpings arbetsförmedling "en sväng". Ett företag i Tyskland vill rekrytera 100 st unga personer från Sverige till att hålls med lagerhantering där, och de valde att ha mötet i just nrkpg.
Så jag tog tåget vid 10.30 för att vara där 11.30, det låg dock närmare än jag trodde så jag fick vänta 30 min till att börja med..
Tillslut fick alla tränga in sig i en liten lokal med dålig luftkonditionering, så t.om. en kille svimmade!
Men men. Fick se film och lyssna på en tysk som berättade och översatte den tyska filmen. Sen fick vi göra ett test på 10 sidor säkert, jag hann inte göra klart det på 20 min (I am a looser ohyes I am) fast det va fler som inte hann..
Ja sen var det bara att gå ut och vänta tills intervjuerna började, jag tänkte att det här ska väl inte gå allt för långsamt? Jag fick vänta i 3 timmar! För att sedan bli intervjuad i knappt 1 min -.- segt.

Men efteråt träffade jag min fru Anna en sväng, alltid lika kul! :D <3 sen skulle hon iväg och det timeade mitt tåg skitbra så det var bara att stiga på utan att behöva vänta :) Trodde jag skulle däcka på tåget :O Så himla trött!
Väl hemma i min mans gryte vräkte jag i mig ett par köttbullemackor eftersom jag inte ätit sen frukosten 9 timmar tidigare..! Blev bara mackor eftersom Sebbe snart skulle komma hem och vi skulle fixa mat.

Det blev supermumsig korvstroganoff o ris ^^ Efter det däckade både två i soffan framför tv:n o skulle kolla på Dexter. Vilket resulterade i att Sebbe somna och jag låg där o tittade, timme efter timme. Dag efter dag, vecka efter vecka... Kändes det som iallafall :)

Men nu har iallafall jag gått o slängt mig i sängen, skönt det ska bli att soova!!
Såå, jag tror inte att jag har missat att berätta något alldeles för intressant? Annars hamnar det väl i ett annat inlägg nån annan dag.

Natti natti på er!


testing testing ^^



höhöhöhöh

Livet är alltför viktigt för att tas allvarligt



Tjena fan
Här sitter jag o porrsurfar.. Nää det gör jag inte men jag kunde gjort!
Idag vaknade jag kl 8 av mig själv, var väldigt skönt kan jag lova. Så det blev tidig frukost och sedan lite nördande. Satt och kollade igenom alla bloggar jag följer, och trots att jag kollade alla igår så hade jag ändå något på 30 olästa inlägg (för endel måste ju lägga in minst 10 st om dagen..). Ja sen har jag suttit och nördat en massa AC/DC klipp på tuben och lagt in dom i listor så jag enkelt kan lyssna på mina favoriter utan att leta ihjäl mig ^^

Så passade jag på att ta en promenix medans det var lite svalt ute för igår kändes det som jag skulle dö när jag gick vid lunch, så varmt det blev.
Så har jag lagat lite mat, pommes och inte riktigt genomstekta biffar och beasås med vitlöksmak.. Inte supergott men vad gör man?? :O

Sen tror jag allt att jag ska åka till Sebbe, om bensinen räcker dit x)
Imorgon ska jag åka till AF i norrköping för att gå på en mässa och se till att bli intervjuad. Det gäller ett jobb i Tyskland. Ett företag där vill rekrytera 10 pers från sverige som ska plocka och packa m.m. Och jag tyckte det lät spännande, så vi får väl se. Det är dock inte så hög lön för 3 månader. Men vad gör det? Jag är glad ändå :) Jag får uppleva något nytt. Men det är ju inte säkert att jag blir en av dom som får åka. Men kul ändåå..

Jag antar att jag MÅSTE städa mitt rum ordentligt idag med annars lär jag snart bli utkastad hemifrån xD  ser ut som en svinstia.. Men det är ju bara så himla tråkigt att städa! :O jag fattar inte varför det måste vara det.. Men så är det. Ska komma ihåg att ta med mig mina misslyckade kladdmuffins till Sebbe också, dom äter han nog snart upp :)

OCH IGÅÅRKVÄLL!! Så lyckades jag få "tillbaka" mina hål i öronen. De hade nämligen växt igen då jag är väldigt dålig på att avända örhängen. Ena örat gick ganska bra, fick trycka lite lagom hårt, men det andra.. Det gick inte äns att få igenom en nål i början :O det ville inte gå hål på baksidan, det var som gummi :O Men så tillslut gick nålen igenom. Sen att få i örhänget va lika jobbigt, fick ta i som fan ett tag men så tillslut så, o fint blev det :)
Men imorse såg öronen inte så mysiga ut dock, blodigt och varigt som det alltid blir x)
Jaja..
Hejdå gullhönor småå <3

Hej hej, hemskt mycket hej!


Sööt bild från sommaren :)

Dagens humör:
Glad :)
Dagens mående: Seg i benen efter min hurtiga promenad på 1h 30 min (A)
Dagens borde: Fixa iordning pers. brev till mötet på AF på fredag..
Dagens frisyr: Hästsvans!
Dagens smink: Prickar i ansiktet (finnar och dyligt)
Dagens klädsel: Mjukisar, tröja o linne
Dagens planer: Just nu.. Äta upp min äppelkaka
Dagens materiella vill ha: Halsduk, vantar och pannband eller vad det heter (ist för mössa) i matchande färg.
Dagens fundering: När ska jag få papprena jag beställt om en utbildning jag sökt för en månad sen?
Dagens beroende: Myysstrumpor o myskisse i knät
Dagens tråkigaste: Att jag har slarvat bort viktiga papper och sånt jag måste visa upp på nästa intervju :(
Dagens längtan: Min fina Sebastian <3
Dagens superlängtan: Att hitta dom där jävla viktiga papprena!!!
Dagens tidning: Har inte läst någon idag.

Tja tja bloggeen <3



Idag är jag hemma i skogen bland alla orangea o röda löv, mycket trivsamt!
Morgonen ägnade jag åt att bli medlem i ännu ett bemanningsföretag. Det är ju så himla mkt skit man ska fylla i, men dom alternativen jag vill fylla i finns inte. Så man får improvisera..
Sen åkte jag in till stan o fixa lite på AF -.- fyfan. Nää men sen så fick jag unna min stackars bil lite bensin.. Sen blev det apoteket o gå o strosa i affärerna o sukta efter all REA och önska att man hade liite mer pengar så man kunde köpa dedär allt för billiga jeansen för endast 150 kr.. Men men. Brun hårfärg hade jag velat ha med, eller röd.. Nej brun vill jag ha. Någon som matchar min naturliga hårfärg så jag slipper färga det igen.

Jaha, hittade iaf några billiga småsaker att ge till min kära syster som fyller år imorgon, hela 23 år. Tiden går fort!
Och snart fyller även jag år :) yeey!

Men nu så ska jag och mamma gå ut i stormen på promenix, blir att klä sig varmt!

Haj haj

Vill-ha/önskelista

Nu har jag kommit på endel grejer som jag antingen önskar mig i present och julklapp, eller sånt jag bara vill ha helt enkelt..

Grå halsduk från Gina ^^
Grå vantar med röda streck i från Ronjas mamma (A)
En Canon G11 eller G12..
En massa massa pengar.
Örhängen och andra smycken.

Jaa, det var väl det :)

Tjabba tjena hallå, vi säger så!


Bilden är från GOOGLE.

Guddag, ja nu sitter jag här igen, i brist på något att göra. Sebbe är ju bara ute o fixar med beilen -.- haha.
Men igår åt vi ju älg o potatisgratäng, jättegott! Sen blev det massa efterrätt o glass o grejer. Har nog aldrig ätit så mycket mat under en helg som jag har gjort här nere..Tur att det har varit god mat ^^ 
Efter det skulle vi ha spelat lite spel, meeen det blev visst tv och film. Den yngre generationen satt och nördade dator hela kvällen ändå.
Men vi tittade på Zookeeper och den var skitrolig och söt! :)  Så den råder jag er att titta på.

Idag är det dags att åka hem. Det ska väl bli skönt, men vi har haft det jättetrevligt här nere ändå så jag hoppas vi åker hit fler gånger. Troligen gör vi nog det.

Det kom några och kollade på kissarna tidigare och de verkade ha bestämt sig för en åtminståne, dock tog de den inte med sig utan skulle vänta några veckor, tills pojkvännen kom hem från en resa.
Och stackars Cola, mamman till ungarna, hon förstod väl att det var något på gång så hon strök omkring och jamade och höll koll på allt som hände. Efteråt hade ungarna lite mamma mys x) så gulligt.
Och nu märker jag at jag bara skriver en massa fjant. Men men.

Jag ska väl packa i lite kläder och annat tillbaka i våra väskor snart. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Får väl leka med kissarna eller något.

Ja det var väl det, tjao tjao.

Svarta kisseungar 4 sale, for freeeee! Ngn???



Tja!
Sitter nu nere i Borås och väntar på att maten ska bli klar, älgstek och potatisgratäng. Blir nog supergott! Sebbe är ute och hålls med bilen som han har gjort heela dagen... Men nu har vi kanske kommit på ett fel. Håller tummarna på att det bara är det nu.
Och så har vi ju varit ute på en långpromenad på ca 7 km. Jag trodde jag skulle dö efter första uppförsbacken som var jävligt brant och ganska lång. Men den var inte den ända -.- var typ 5 st minst lika branta och långa allihopa! Men så tillslut när vi gått halvvägs så sluttade det nästan bara neråt. Vilken lycka!
Hade dock inga gympapjucks med mig, och mina vanliga håller på att gå sönder då sulan typ är 1 mm tunn nu, så det va ingen skön promenad för mina fötter. Men annars helt okej!

Nu fick Sebbe igång bilen där ute! Det va nog det där lilla felet, eller kanske bara tur, men jag tror mer på det förstnämnda. Så nu blir han förhoppningsvis på lite bättre humör ;D
Dessutom är maten snart klar, gutt. Promenaden gjorde mig visst lite hungrig.

Vad ska jag hitta på att skriva nu då..?
Jo just! Det springer ju runt 8 små kisseungar här nere som de inte vet vad de ska göra med. Bilden ovan visar 4 av dom, resten har lagt sig på några andra konstiga ställen.. Så om det är någon som vill ha så får ni hojta till! Om någon hinner läsa detta innan vi åker hem imorrn dock.. Men nu har jag iallafall skrivit det. They are for freee! Eller för en pytteslant bara.

RSS 2.0